Přejít k hlavnímu obsahu

Zaklínač hlásí posilu do týmu. Obsadil roli populárního upíra Regise

13. 1. 2024 | 08:56 Zajímavost
Čtvrtá série seriálu inspirovaného knihami o Zaklínači bude natáčena od jara 2024. Do příběhu se nově přidá oblíbený upír Regis, který si získal srdce mnoha fanoušků série. Netflix oznámil, že role Regise se zhostí Laurence Fishburne, známý především díky svým výkonům v Matrixu nebo Johnu Wickovi. Dalším nováčkem, jak bylo již dříve potvrzeno, bude Liam Hamsworth, jenž nahradí Henryho Cavilla jako Geralt z Rivie.
Zaklínač hlásí posilu do týmu. Obsadil roli populárního upíra Regise
Zaklínač hlásí posilu do týmu. Obsadil roli populárního upíra Regise
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/CD Projekt Red

Kvalita seriálu Zaklínač od Netflixu, minimálně podle fanoušků, klesá. První série si vedla obstojně, u uživatelů ČSFD si vysloužila 78%. Pak ale přišly dva strmé pády - 65% u série druhé a pouhých 54% u té třetí, jež je dosud poslední. Mnoho diváků už od seriálu upustilo, optimismem je rozhodně nenaplňuje ani konec oblíbeného Henryho Cavilla v roli Geralta.

Čtvrté sérii by mohla pomoci přítomnost populárního upíra Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Fanoušci knih a her o Zaklínači jej zbožňují, v oblíbenosti často převyšuje samotného Geralta z Rivie. Kromě faktu, že Regis bude v další sérii, známe i jméno herce, který se ostře sledované role zhostí.

Laurence Fishburne bude Regisem. 62letý herec tentokrát nebude po boku Keanu Reevese, jak tomu bylo v Matrixu nebo Johnu Wickovi, dvou filmech, s nimiž je Fishburne často spojován. „Jsem velmi nadšený, že se mohu připojit k hereckému obsazení, a těším se na objevování podivuhodného světa Zaklínače,“ komentoval nový Regis své zapojení do seriálu od Netflixu.

Keanu Reeves a Laurence Fishburne
Keanu Reeves a Laurence Fishburne
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).