Přejít k hlavnímu obsahu

Mapa Train v Counter-Strike 2 stále chybí. Dočkáme se jejího přidání?

16. 1. 2024 | 13:36 Counter-Strike 2 Gaming
S populární hrou Counter-Strike se pojí i její ikonické mapy. Mezi ty nejslavnější a nejtradičnější patří rozhodně Train. Přestřelka mezi vlaky je součástí série už od vydání CS 1.6, v nejnovějším Counter-Striku ale chybí, ačkoli se objevila i v samotném traileru.
Ikonická mapa Train pro herní sérii Counter Strike
Ikonická mapa Train pro herní sérii Counter Strike
Zdroj: Valve

Train patří do Counter-Striku. O tom není pochyb. V CS2 beta testování se ale neobjevila a zatím není ani v aktuální verzi. Komunita se už dlouho ptá, kam vlastně tato legendární mapa zmizela. Odpovědi se zatím nedočkala. Od dob CS 1.6 se Train objevil v každé další verzi a proto je zvláštní, že v té nejnovější se dosud neukázala. A to byla v traileru na Counter-Strike 2.

„Kde je Train? Trailer vyšel před sedmi měsíci. Chápu, že mapy jako Shoots nebo Lake tu nejsou, protože potřebný herní mód není k dispozici. Ale Train?“ píše nechápavě jeden z hráčů, který odpálil táhlou diskuzi. Contentu je v CS2 obrovsky málo a komunita začíná být nervózní.

Společnost Valve se k mapě zatím nijak nevyjádřila, v plánu má být nejprve vyladění základů hry. Mezi problémy, na které se před přidáváním nového herního contentu vývojáři zaměřují, jsou peek advantage nebo boost bug. Je tak možné, že na Train si ještě nějakou dobu počkáme.

Where is Train? It was in the trailer 7 months ago. I understand maps like shoots and lake aren't here because the game mode isn't available, but train? a 5v5 defusal map?
byu/Pokharelinishan inGlobalOffensive