Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat legendy? KSI hledá platformu, na které bude zase streamovat

17. 1. 2024 | 19:35 YouTube
Olajide Olatunji, známý na internetu pod přezdívkou KSI, by se měl brzy vrátit ke streamování. Na sociálních sítích se svým fanouškům svěřil, že by se rád znovu věnoval živému vysílání. Ještě předtím si ale musí najít platformu, na které bude streamovat. Výběr je s největší pravděpodobností zúžen na tři možnosti - YouTube, Twitch a Kick. Bude věrný klasice, nebo vyzkouší novinku?
Návrat legendy? KSI hledá platformu, na které bude zase streamovat
Návrat legendy? KSI hledá platformu, na které bude zase streamovat
Zdroj: KSI YouTube

Populární youtuber KSI přemýšlí o svém comebacku ke streamování. Britský tvůrce, jenž se v posledních letech věnoval především muzice a boxu, se naposledy živě před diváky ukázal v roce 2014 na Twitchi. Od té doby se ukazoval pouze na streamech ostatních známých tváří - IShowSpeeda, Adina Rosse nebo Kaie Cenata.

„Kde bych měl streamovat? YouTube? Kick? Twitch? Nebo někde jinde?“ dotázal se KSI svých fanoušků na sociální síti X. Většina odpovědí podporovala možnost Kicku, menšina se pak stavila za streamování na více platformách najednou. Někteří navrhovali, že by měl 30letý Brit zůstat doma - na YouTube, kde se stal slavným.

Na správnou odpověď si budeme muset počkat. Největší britský influencer zatím dál tvoří videa na svém YouTube kanále a věnuje se také tvorbě v jedné z top skupin tvůrců na světě - Sidemen.

Štítky: Youtube, KSI, stream
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).