Přejít k hlavnímu obsahu

PlayStation s pěkným gestem. Hráčům vrací peníze za předobjednávku The Last of Us

19. 1. 2024 | 09:35 Příběh
The Last of Us Part II Remastered na PlayStation 5 je oficiálně venku. Miliony hráčů po celém světě se těší, až si zapaří vylepšenou verzi populární pecky. Ti, kteří vlastní hru na PlayStation 4, mohou využít speciální nabídky, díky které budou mít k dispozici upgrade za 10 dolarů. Ne všichni ale o akci věděli, předobjednávali si tak plnou verzi za 50 dolarů. PlayStation takové hráče identifikoval, vrátil jim peníze a přiblížil možnost slevy. Upgrade funguje také s diskem.
PlayStation s pěkným gestem. Hráčům vrací peníze za předobjednávku The Last of Us
PlayStation s pěkným gestem. Hráčům vrací peníze za předobjednávku The Last of Us
Zdroj: Naughty Dog

„Jako vlastník digitální verze hry The Last of Us Part II pro PS4 budete mít v den uvedení 19. 1. 24 k dispozici upgrade na digitální verzi PS5 za výrazně zvýhodněnou cenu. Nechceme, abyste o tuto příležitost přišli, takže jako gesto dobré vůle jsme vám vrátili peníze za nákup předobjednávky PS5 verze The Last of Us Part II Remastered, abyste si mohli zakoupit digitální upgrade v den spuštění. Ujišťujeme vás, že zakoupením digitálního upgradu získáte také případné předobjednávkové bonusy zahrnuté ve vaší původní předobjednávce,“ stojí ve zprávě od PlayStationu.

Pěkné gesto mnohé překvapilo, Sony tímto krokem hráčům ušetřilo 40 dolarů (cca 900 Kč). „Vrácená částka je vyplacena zpět na váš původní způsob platby. To může trvat až 60 dní, než se objeví na vašem výpisu. Pokud z jakéhokoli důvodu nebudeme moci vrátit peníze na váš původní způsob platby, částka bude připsána do vaší peněženky PlayStation Network. Omlouváme se za nepříjemnosti,“ přiblížil PlayStation celý proces.

U hráčů má PlayStation díky tomuto gestu velké plus. Najdou se sice tací, kteří hledají pouze negativa, ale většina gamerů je za pěknou reakci PlayStationu ráda. „To je přesně gesto, díky kterému budu dál utrácet peníze za určitou službu,“ píše hráčka a další přitakávají.

The Last of Us Part II Remastered vyšlo v pátek 19. ledna. Jedna z nejslavnějších sérií se dočkala dalšího vylepšení, jež posune herní zážitek zase o kus dál.

Big W PlayStation
byu/farrerj32 ingaming
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).