Přejít k hlavnímu obsahu

Jak prorazit na Twitchi? Generální ředitel prozradil tipy pro nováčky

20. 1. 2024 | 18:20 Twitch
V jednom z nedávných rozhovorů, který poskytnul generální ředitel Twitche Dan Clancy, mohl být pro nové tvůrce nápomocný. Šéf tradiční streamovací platformy prozrazuje několik tipů, jak se nováček může na webu uchytit. Hlavní je prý konzistence a spolupráce s ostatními streamery.
Generální ředitel Twitche popisuje nejlepší způsob jak prorazit na streamovacích platformách
Generální ředitel Twitche popisuje nejlepší způsob jak prorazit na streamovacích platformách
Zdroj: YouTube.com

Živé vysílání je v dnešní době jeden z mnoha způsobů, jak na internetu prorazit. Streameři, kteří na stremovacích platformách zaznamenali úspěch, dokázali skloubit interakci s publikem s vytvářením zábavy, a naučili se tak v online světě pohybovat. Mnoho fanoušků se inspiruje svými internetovými idoly a snaží se proslavit podobně jako oni.

Kariéra streamera je ale ve většině případů běh na dlouhou trať. A nemusí se v mnoha případech povést. Vytvořit si svoji vlastní komunitu fanoušků a přimět je svým zábavným, naučným nebo jakýmkoli jiným obsahem přispívat, aby se dokázal streamer uživit, není vůbec jednoduché. Vždy však existuje šance.

Nejlepší způsob, jak jako nováček na Twitchi prorazit, je spolupráce s ostatními streamery,“ prozradil generální ředitel platformy Twitch Dan Clancy v nejnovějším rozhovoru na YouTube. „Kromě spolupráce je důležitá také důslednost,“ dodal šéf Twitche.

Vytvoření kanálu, budování sledovanosti a komunit vyžaduje vytrvalost. Nemůžete to dělat stylem, že stream zapnete kdy chcete, protože tím se komunita netvoří. Streamování na Twitchi je o budování komunity a to je o určité úrovni konzistence,“ řadí Clancy.

Často se k tématu vyjadřují i přední streameři. Ti častou souhlasí se slovy Dana Clancyho, zároveň ale dávají jeden důležitý tip ohledně contentu. V dnešní době je totiž složité se prosadit s „tradičním“ vysíláním. Je důležité přijít s něčím novým a svěžím. I to je ale čím dál těžší.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, Dan Clancy