Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth dostala už osmý ban na Twitchi. Diváci volají po větším trestu

27. 1. 2024 | 18:33 Twitch
Kaitlyn Siragusa, jedna z největších streamerek současnosti, vystupující pod přezdívkou Amouranth, dostala na streamovací platformě Twitch další ban. Jde o její již osmý dočasný zákaz. Komunita volá po přísnějším trestu pro kontroverzní tvůrkyni. „Osmý ban a z nějakého důvodu s tím jsou v pohodě,“ komentují diváci přístup Twitche. Poslední dva bany americké streamerky trvaly pouhý den.
Amouranth dostata už osmý ban na Twitchi. Diváci volají bo větším trestu
Amouranth dostata už osmý ban na Twitchi. Diváci volají bo větším trestu
Zdroj: Amouranth Twitch

Jen málokdo se může „pyšnit“ takovým vysokým počtem banů na celé streamovací platformě Twitch. Kaitlyn „Amouranth“ Siragusa už dostala za svou kariéru osmý zákaz. To všechno stihla za čtyři a půl roku, web streamerbans.com sleduje statistiky známé streamerky od července 2019. Pro srovnání Pokimane, jedna z největších konkurentek Amouranth, byla za stejné časové období zabanována jedinkrát.

Komunita Twitche už začíná mít neustálých zákazů, které nemají žádný reálný dopad na kontroverzní streamerku, plné zuby. „Říkejte jim pauzy, velcí streameři a holky z OnlyFans vlastně nikdy bany nedostávají,“ hlásí jeden z diskutujících na Redditu. A ostatní s ním souhlasí. Twitch totiž neustále nedodržuje vlastní pravidla, která například u menších streamerů dodržuje na jedničku.

Amouranth je známá především díky svému „odvážnému“ contentu. Právě ten byl často důvodem jejího banu. Aktuálně není známo, proč Amouranth dostala svůj v pořadí osmý zákaz na Twitchi.

Amouranth has been banned
byu/Dini7S inLivestreamFail
Štítky: Amouranth, Twitch, BAN
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).