Přejít k hlavnímu obsahu

Osm hodin otevírání balíčků, bez TOTY. Hráči sdílejí výsledky svých pack openingů

27. 1. 2024 | 18:57 EA SPORTS FC 24 Gaming
Jeden z každoročních vrcholů EA Sports FC (dříve FIFA) je v plném proudu. Promo Team of the Year je aktuálně v peaku - všechny TOTY a Honorable Mentions karty jsou v balíčcích. Hráči si dlouhé týdny schovávali packy, aby měli co největší šanci na otevření jednoho z předmětů TOTY. Jenže ani stovky balíčků často nestačí. „Otevíral jsem osm hodin v kuse, nedostal jsem ani jednu TOTY kartu,“ sdílí svou zkušenost jeden z hráčů.
Kylian Mbappé, toho moc hráčů ve svých balíčcích nevidí
Kylian Mbappé, toho moc hráčů ve svých balíčcích nevidí
Zdroj: EA Sports

Není to nic, na co by hráči fotbalové hry od EA Sports nebyli zvyklí. Letos se však zdá, že byl kohoutek utažen ještě o něco víc. Občas se stane, že z balíčku vykoukne jedna z karet Honourable Mentions. Ale hlavní tým TOTY? To už musí mít hráč veliké štěstí. Mnozí už by byli rádi alespoň za Mary Earps, anglickou brankářku, nejhorší z Team of the Year karet.

Je to opravdu tragický ročník, co se týče otevírání TOTY předmětů. „Otevíral jsem osm hodin v kuse, nedostal jsem ani jednu TOTY kartu,“ popisuje svůj opening admin účtu EAFC 24 News na sociální síti X. Pouze Honourable Mentions dostali z přibližně šesti stovek balíčků také čeští streameři Emerickson a CasterPříští rok už nebudu šetřit balíčky,“ řekl zklamaný Caster, hráč pražské Sparty.

Ani stovky balíčků jednoduše v EA Sports FC 24 nemusí stačit na TOTY kartu. A smůla se nelepí pouze na balíčky, ale také SBC. K dispozici je spousta vylepšení, ale drtivá většina z nich TOTY nepřináší.

MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24, TOTY
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).