Přejít k hlavnímu obsahu

Nejhorší SBC letošního ročníku? EA Sports kopírují staty, cenový rozdíl přes 700 tisíc

28. 1. 2024 | 19:40 EA SPORTS FC 24 Kauza
Pět procent pozitivních hlasů. Tolik si vyloužilo SBC Honourable Mentions Luky Modriče. „Nová“ karta má naprosto stejné statistiky jako předmět z proma Road to the Knockouts. Jediným vylepšením je PlayStyle+ Pinged Pass navíc. Hodnota nového SBC je o více než 700 tisíc mincí výš. Hráči jsou zklamaní a poctivě vývojáře kritizují. Z řešení nové karty chorvatského záložníka vyzařuje lenost a nulová kreativita. To se ale dá říct o více kouscích TOTY.
Nejhorší SBC letošního ročníku? EA Sports kopírují staty, cenový rozdíl přes 700 tisíc
Nejhorší SBC letošního ročníku? EA Sports kopírují staty, cenový rozdíl přes 700 tisíc
Zdroj: futbin.com

Promo Team of the Year je pro spoustu hráčů velikým zklamáním. A není to jen kvůli tomu, že karty TOTY se v podstatě neobjevují v balíčcích a SBC. Samotné předměty jsou nudné a často okopírované. Příkladů je víc, tím ideálním je ale zmiňovaný Luka Modrič. Za své výkony si vysloužil zařazení do Honourable Mentions. Karta je dobrá, ale až nápadně něco připomíná.

Je úplně totožná jako ta, na kterou se Modrič vyšplhal během proma Road to the Knockouts. Jedinou změnou je PlayStyle+ Pinged Pass. To je ale strašně málo a odráží se to i na hodnocení komunity a kritice, která se snáší na hlavy vývojářů z EA Sports. Třešničkou na špatně vychuceném dortu je cena - 290 tisíc za RTTK a přes 1 milion coinů na SBC TOTY HM.

Požadavky SBC

  • Sestava 86, jeden hráč z Realu Madrid
  • Sestava 86, jeden hráč z LaLigy a jeden TOTW předmět
  • Sestava 87, jeden TOTW předmět
  • Sestava 88
  • Sestava 89
MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).