Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer prohrál 7 milionů korun s rapperem 21 Savage. Zničil kompletní výbavu

1. 2. 2024 | 16:00 Twitch
Vypadalo to jako běžné vysílání plné hraní a povídání s chatem. Kai Cenat se ale nakonec na jednom ze svých posledních streamů proti rapperovi 21 Savage utkal ve hře NFL Madden o pořádný balík. V sázce bylo 300 tisíc dolarů (necelých 7 milionů korun). Slavný streamer špíl proti rapperovi prohrál a natolik se naštval, že rozbil kompletní setup. 21 Savage poté sdílel fotku, ve které ukazuje naprosto prázdný stůl, na kterém nezůstalo vůbec nic.
Kai Cenat rozbil své vybavení v hodnotě 7 milionů korun
Kai Cenat rozbil své vybavení v hodnotě 7 milionů korun
Zdroj: Twitch.tv

Americký tvůrce Kai Cenat je bezpochyby jednou z nejznámějších tváří napříč všemi streamovacími platformami. Jeho raketovému vzestupu se v historii Twitche vyrovnal jen málokdo. Jako jeden z mála influencerů si vysoká čísla udržel až do současnosti. 

Kai má díky svému vystupování na internetu známosti ve spoustě odvětví a na jeho streamy se tak občas připojí i známé osobnosti, jako například Nicki Minaj, Ice Spice nebo Drake. Na jeho streamu z 29. ledna se ukázal také 21 Savage.

Dvojice se rozhodla zapařit Madden a vsadit se o 300 tisíc dolarů (cca 7 milionů korun). Kai sázku prohrál a po prohře rozbil kompletní herní vybavení. V porovnání s milionovou ztrátou jde ale jen o maličkost.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Kai Cenat, stream