Přejít k hlavnímu obsahu

Otevřel ve hře balíčky v hodnotě 230 tisíc korun. Výsledek byl žalostný

2. 2. 2024 | 07:50 EA SPORTS FC 24 Gaming
Team of the Year se blíží ke konci. Každoroční akce ve fotbalových hrách od EA Sports vždy spojí nejlepší hráče světa a přináší jejich speciální karty. Letos jsou poprvé součástí i ženy. Gameři týdny, někdy i měsíce, sbírají balíčky, které pak otevírají během TOTY. Doufají, že dostanou jednu z top karet, jež posune jejich tým na další level. Podobný byl případ jednoho z nešťastných hráčů na sociálních sítích. Ten sdílel žalostnou statistiku - 2 387 balíčků, 0 TOTY.
Otevřel ve hře balíčky v hodnotě 230 tisíc korun. Výsledek byl žalostný
Otevřel ve hře balíčky v hodnotě 230 tisíc korun. Výsledek byl žalostný
Zdroj: EA Sports

Ani tisíce balíčků nemusí stačit k tomu, aby byli hráči obdarování předmětem z edice Team of the Year. Své o tom ví i Morgan, jenž se „pochlubil“ svou bilancí. Celkem otevřel 2 387 balíčků. V FC Pointech byla hodnota packů 1 084 300, což lze přepočítat na 230 tisíc korun.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Online!

Jenže takové množství v EA Sports FC 24 nemusí znamenat úspěch. TOTY karta se neobjevila ani jednou. „2387 balíčků, 0 modrých. Jsem naprosto zničený. Tři měsíce šetření absolutně pro nic,“ napsal zdrcený hráč EA FC 24. „Bude to můj poslední příspěvek a účet bude deaktivován, musím se distancovat,“ dodal.

Dočkali jste se v balíčcích TOTY karty?

Ano, packnul jsem kartu z hlavního týmu
34% (97 hlasy)
Ne, jenom Honourable Mention
27% (77 hlasy)
Ne, vůbec jsem neviděl modrou
39% (111 hlasy)
Celkem hlasů: 285

Rozhodně ale není jediný. Je to opravdu tragický ročník, co se týče otevírání TOTY předmětů. „Otevíral jsem osm hodin v kuse, nedostal jsem ani jednu TOTY kartu,“ popisoval svůj opening admin účtu EAFC 24 News na sociální síti X. Pouze Honourable Mentions dostali z přibližně šesti stovek během prvního dne otevírání balíčků také čeští streameři Emerickson a Caster.

MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24, TOTY
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).