Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite přináší do hry novou spolupráci s Želvami Ninja

5. 2. 2024 | 08:10 Fortnite Update hry
Legendární partnerství mezi Fortnite a mnoha popkulturními franšízami, jako jsou Avengers, Zaklínač, Stranger Things nebo Star Wars, zvýšily popularitu hry. Spolupráce, jako je tato, umožní hráčům hrát za jejich oblíbené postavy. Stejně tomu je i u nejnovějšího kousku s Želvami Ninja.
Fortnite přináší do hry novou spolupráci s Želvami Ninja
Fortnite přináší do hry novou spolupráci s Želvami Ninja
Zdroj: Epic Games

Podle oficiálního účtu Fortnite na sociální síti X začne událost TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) 9. února 2024, hned poté, co do hry v úterý 6. února dorazí velký update.

Jak víme, současná mapa Fortnite obsahuje teleportační kanály a právě update do hry také přinese některé další tématické předměty, jako je například návrat Pizza Party.

Již nyní máme speciální kartu vedle nabídky Battle Pass s odpočtem do zahájení spolupráce. Kromě toho se říká, že spolupráce přinese mini-pass, stejně jako The Weeknd Pass ve Fortnite Festival.

Nová sada výzev je již aktuálně aktivní pod záložkou Quests, kterou můžete dokončit. Nazývá se April O'Neil Investigates! Jejich dokončením získáte slušnou porci XP.

Zde jsou všechny výzvy a odměny:

  • Promluvte si s April (1) – 10 000 XP
  • Skryjte se do kanalizace (1) – 10 000 XP
  • Navštivte podzemní velitelství (1) – 10 000 XP
  • Najděte prázdné krabice od pizzy (3) – 10 000 XP

Vzhledem k tomu, že ještě ani spolupráce pořádně nezačala, můžeme v úterní aktualizací očekávat postupně spoustu dalších questů a odměn. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.