Přejít k hlavnímu obsahu

Přes 400 hodin snažení a slzy radosti. Český streamer dokončil neskutečnou výzvu

10. 2. 2024 | 13:30 Twitch
Dohrát všech sedm souls her po sobě. Bez jediné smrti. Taková byla výzva českého streamera Patrika Turánského, na Twitchi známého pod přezdívkou Patrikturi. Tento jednoruký god gamer, jak sám sebe tuzemský tvůrce přezdívá, strávil u challenge téměř měsíc a půl. 407 hodin herního času. Všechny překážky překonal a mohl se radovat. „Je to tam! Sedm her dohraných po sobě bez jediné smrti,“ řekl Patrik Turánský s úsměvem na tváři.
Přes 400 hodin snažení a slzy radosti. Český streamer dokončil neskutečnou výzvu
Přes 400 hodin snažení a slzy radosti. Český streamer dokončil neskutečnou výzvu
Zdroj: twitch.tv/patrikturi

Soulslike tituly jsou jedny z nejtěžších v celém herním průmyslu. Hry plné náročných bossů a výzev dají gamerům zabrat. Toho si byl moc dobře vědom i Patrikturi. Český streamer se ale nebojí výzev a rozhodl se, že začátek roku 2024 věnuje splnění THE GOD GAMER RUN 2.

Sedm souls her - Dark Souls 1, 2, 3, Bloodborne, Demon's Souls, Sekiro: Shadows Die Twice a Elden Ring. Bez jediné smrti. Jakmile by Patrikturi ve hře zemřel, musel by jet od začátku. Začal 1. ledna, čas měl do 31. března, v případně neúspěchu by streamer jako trest snědl plechovku surströmmingu, fermentovaných sleďů („pochoutka“ pocházející ze Švédska).

Snažení jednoho z českých top streamerů lákalo čím dál tím víc fanoušků, kteří Patriku Turánského drželi palce. V posledním týdnu se většinou průměr diváků držel nad 1 000, maximálně se Patrikturi během posledního dne výzvy vyšplhal na 1 900 souběžně sledujících fanoušků.

Ti měli možnost sledovat, jak „jednoruký god gamer“ po více než 400 hodinách zasazuje smrtelný úder Elden Beastovi a dokončuje tak nejtěžší challenge na CZ/SK Twitch scéně. Okamžitě se strhla vlna donatů a nových odběratelů, pogratulovat přiběhla i drahá polovička. „Všem vám dohromady děkuju za ty nervy, za to pošťuchování, co jste mi tady dávali. To je potom také extra motivace. Děkuju za donaty, suby i za to, že jste se koukali na celou challenge. Děkuju za všechno, bando,“ děkoval dojatý Patrik za podporu.

THE GOD GAMER RUN 2 je minulostí, už teď je ale v plánu další výzva. Znovu sedm souls her, stejné pecky jako nyní. Tentokrát ale včetně všech bossů a DLC. Patrikturi odhaduje, že by se mohl THE GOD GAMER RUN 3 uskutečnit letos v létě.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).