Přejít k hlavnímu obsahu

Tanky v písku? S druhým pokračováním Duny přichází do World of Tanks nový obsah

12. 2. 2024 | 15:20 Gaming
Od poloviny února až do dubna se hry Wargamingu promění v písečné království. Do her World of Tanks na počítačích, herních konzolích a mobilech přichází licencovaný obsah ze slavného filmu Duna. Jeho druhá část zamíří do českých kin na konci února, pro tankisty ale začne cesta drsnými písky mnohem dříve.
Už tento čtvrtek se součástí World of Tanks stane nový battle pass Dune: Part Two - Destiny Arrives.
Už tento čtvrtek se součástí World of Tanks stane nový battle pass Dune: Part Two - Destiny Arrives.
Zdroj: Wargaming

Od 15. února do 1. dubna se hráči mohou těšit na nový obsah inspirovaným legendárním filmem přesunou. Do World of Tanks přichází herní eventy přizpůsobené pro každou platformu, které budou obsahovat různé mechaniky a exkluzivní odměny, jež do jejich hraní vnesou kouzlo Duny.

Už tento čtvrtek 15. února se součástí World of Tanks na počítačích stane nový battle pass Dune: Part Two - Destiny Arrives. Tato kapitola rozvíjí poutavé vyprávění v mystickém pouštním světě a představuje ikonické postavy, jakými jsou básník-bojovník Gurney Halleck, bestie Rabban a lady Jessica.

Hráči mohou rekrutovat hrdiny a padouchy z filmu jako členy posádky a získávat cenné předměty: charakteristické 2D styly, obtisky a nápisy. Některé z nich obsahují hlášky z připravovaného filmu Duna: Část druhá.

Na hráče navíc čeká opravdový dunový jezdec: tank Mittlerer KPZ.PR.68 Premium Tier VIII potažený trvalým 3D stylem se speciálními vizuálními efekty. Akce končí 25. února.

V mobilní hře World of Tanks Blitz se akce planetárního rozsahu založená na hře Dune: Part Two rozjede o týden později. Od 23. února do 7. března mohou hráči získat předměty jako jsou Crysknife a Maker hooks, sbírat profilové pozadí a avatar Gurneyho Hallecka a pustit se do úkolů Bestie Rabban a Fremeni.

Hlavní odměnou pro hráče je hrozivý Groundtank, inspirovaný silami Sardaukarů. Kromě toho bude ve speciálních balíčcích k dispozici velkolepý skin Harvester pro tank Maus.

Zkrátka nepřijdou ani milovníci tanků na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series S|X. World of Tanks Modern Armor vstupuje do boje s vlastní jedinečnou nabídkou.

Tankisté se zapojí do časově omezené komunitní akce rozdělené do tří etap, z nichž každá obsahuje sadu jedinečných úkolů a poutavého obsahu s exkluzivní druhou částí Duny.

Po dokončení těchto etap lze získat ikonické postavy: Gurney Halleck, mocný Sardaukar Warrior a hrozivý „Beast“ Rabban v roli velitele. Navíc bude exkluzivně pro konzolové hráče k dispozici speciální 3D velitel „Beast“ Rabban. Zahájení akce je naplánováno na 5. března.

Všechny tyto herní události dokonale připravují půdu pro očekávané uvedení filmu Duna: Part Two do kin.

Štítky: World of tanks
Novinář s vášní pro esport. Na CNN Prima News připravuji a moderuji pořad o hrách a esportu CNN Prima Gaming.