Přejít k hlavnímu obsahu

První CS2 Major v češtině na Twitchi PLAYzone! Vysílání začíná na RMR už ve středu

13. 2. 2024 | 21:00 Counter-Strike 2 PLAYzone
Největší světové hvězdy budete moci v nadcházejících týdnech sledovat na Twitch kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP! Do kolotoče oficiálních českých přenosů velkých světových akcí se vracíme prvním Majorem v Counter-Strike 2. Takovou událost si nechceš nechat ujít! Vysílání startuje na EU RMR od 14. do 24. února, v březnu se pak ponoříme přímo do PGL Majoru.
Hvězdy EU RMR
Hvězdy EU RMR
Zdroj: PLAYzone

Major turnaje jsou absolutním vrcholem kompetitivního světa Counter-Striku. Je nám proto velkou ctí, že za podpory partnerů Vodafone, Tipsport a Samsung vám premiérové boje o titul mistrů světa v novém díle CS2 přineseme s českým a slovenským komentářem na dvou Twitch kanálech PLAYzoneCZ a PLAYzoneUP.

Do RMR fáze kvalifikačního cyklu se bohužel nedokázal probojovat žádný český hráč, přesto je o co stát. Fandit můžeme třem slovenským hráčům a jedné domácí organizaci, která se pokusí o zázračný postup. Chybět ale samozřejmě nebudou ti nejlepší hráči světa, jako je nová superstar Danil „donk“ Kryshkovets.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

V průběhu února a března se můžete těšit na celkový počet 22 vysílacích dní, desítkami hodin přenosů vás provedou elitní domácí komentátoři. Horská dráha se rozjede 14. února, kdy jako první vypukne skupina A evropského RMR. Za mikrofon se usadí Shadye, Joshua, Koty, Jafresss, Storm, Straty, Mishek a Lalok.

O tři výhry zajišťující postup na PGL Major budou tento týden usilovat David „frozen“ Čerňanský (FaZe Clan), Matúš „MATYS“ Šimko (fnatic), ENTERPRISE, ale také G2 Esports, Natus Vincere či Virtus.pro. Ve skupině B pak najdeme Martina „STYKO“ Styka (Apeks), Team Vitality, Spirit, Cloud9 nebo ENCE.

Harmonogram přenosů:

  • 14. až 17. února – EU RMR A
  • 19. až 22. února – EU RMR B
  • 23. a 24. února – EU RMR decider
  • 17. až 24. března – Major swiss části
  • 28. až 31. března – Major play-off
PGL Major na Twitchi PLAYzone
PGL Major na Twitchi PLAYzone
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.