Přejít k hlavnímu obsahu

Esuba se vrací do seriálu Tipsport MČR! Ve finále kvalifikace porazila hvězdný mix

20. 2. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Brány Tipsport CS Winter jsou uzavřeny. Čtyři otevřené turnaje určily dvanáctku týmů, které uvidíme v následujících dvou fázích. Uzavřenou část kvalifikace v pondělí doplnila eSuba.
Tusi a teCkoO
Tusi a teCkoO
Zdroj: eSuba

Závěrečná otevřená kvalifikace přilákala zatím vůbec nejvyšší počet týmů. Rostoucí trend popularity nás skutečně těší! Nyní ale nastal čas ladění formy, než na jaře dorazí pokračování sezóny Tipsport CS Spring.

Ze 68 účastníků se do druhého dne, kdy se odehrává pouze BO3 finále, mohly dostat jen dva nejlepší týmy. Opět se očekávala jízdy dravých domácích akademií, ale ani tentokrát se žádné uspět nepodařilo. V horní polovině pavouka to byla eSuba, kdo vyřadil Sampi NEXT, v té spodní proti Dynamo Eclot Thunders už ve čtvrtfinále uspěl kvalitní mix fun times. Ten si pro postup do finále došel hladkou výhrou nad FLY5 Esports.

Boj o poslední místo v uzavřené kvalifikaci lépe vyšel zkušené sestavě eSuby. Bitva nabídla všechny tři mapy, na jejichž konci se mohli radovat reprezentanti modré krve teCkoO, HenkkyG, Tusi, naturaL a creze. Hráči bez současného angažmá jako luko, twist, zyored, Valencio a MahaR si musejí počkat na jaro.

Od představení soupisek nás dělí organizační uzávěrka. Do uzavřené části kvalifikace už každý tým musí nastoupit s plnohodnotným zázemím. Boje o čtyři místa v hlavní fázi Tipsport CS Winter začínají v pondělí.

Skupinová fáze
 Slovensko Sampi.Tipsport Česká republika Dynamo Eclot Slovensko UNiTY Česká republika SINNERS
 Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD
Uzavřená kvalifikace
 Česká republika eEriness Česká republika SINNERS AC Česká republika ENTERPRISE Česká republika ex-Entropiq
 Česká republika BRUTE Česká republika MyšMaž Slovensko m1x Slovensko eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.