Přejít k hlavnímu obsahu

Trofej pro Dynamo Eclot! Ve finále turnaje si poradili s favorizovaným soupeřem

21. 2. 2024 | 13:37 Counter-Strike 2 Reportáž
Dynamo Eclot přidává do své sbírky první titul letošní sezóny. Ve finále United21 dokázali jeho hráči porazit polskou smečku z Permitta Esports a odnáší si 80 tisíc korun za první místo.
Dytor a nbqq
Dytor a nbqq
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Dynamo Eclot se v současnosti nachází až na chvostu druhé světové stovky, nic to však nemění na jeho ambicích. V letošním roce se zatím pardubičtí ukázali jen v menších turnajích či kvalifikacích a konečně z nich vydolovali vytoužený úspěch. Dnes kolem poledne se stali šampiony jedenácté sezóny United21.

Svou dominanci prokazovali už ve skupině, kterou prošli s nejlepším skóre z celého turnaje. Porazit dokázali Alpha Gaming a Illuminar Gaming. Další skalpy získali v play-off proti K10 a NAVI Junior, ve finále horního pavouka však poprvé narazili. Opětovnou výhrou nad NAVI Junior ale stejně postoupili do grandfinále.

Ve finále WB padli proti Permitta Esports na mapách Nuke a Overpass. Stejné mapy si týmy zvolily také pro grandfinále, jen v opačném pořadí. Svůj den měl především Raul „Blytz“ Gligor, který byl klíčovou postavou DNE na obou mapách. Českou organizaci dovedl k výhře 2:0 a prvnímu většímu úspěchu aktuální sestavy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.