Přejít k hlavnímu obsahu

Nádherné týmové skiny míří do hry! VALORANT se inspiroval u jiných titulů

22. 2. 2024 | 14:00 VALORANT Update hry
Kreativita kolem skinů je pořádným tahákem Valorantu. Před několika měsíci Riot Games oznámili, že představí VCT týmové kapsule, které budou obsahovat skiny pro všechny partnerské týmy z letošní sezóny. Po dlouhém čekání jsou překrásné kousky konečně na světě.
Kosmetická kapsule týmu Fnatic
Kosmetická kapsule týmu Fnatic
Zdroj: Riot Games

V nadcházejícím patchi se ve Valorantu objeví spousta nových skinů, a ne jen tak ledajakých. Jedná se o týmové kapsle,  které umožní fanouškům podporovat své oblíbené týmy. Ty si navíc odnesou 50 % zisku ze všech kolekcí. Na jednotlivých vzhledech se týmy přímo podílely a daly za vznik jedinečným kouskům. 

Celkem bude přidáno 44 týmových kapslí, čínské publikum si jako jediné z hlavních světových regionů bude muset ještě do května počkat. Každá kapsle bude obsahovat celkem tři tématické položky:

  • Skin na Classic s AR prohlédnutím zbraně a jedinečným zvukem a vizuálem střelby
  • Vlastní karta hráče, na jejímž designu se podílely jednotlivé týmy
  • Exkluzivní kolekce Buddy Spray
Kosmetické kapsule EMEA týmů
Kosmetické kapsule EMEA týmů
Zdroj: Riot Games

Všechny předměty budou ve hře dostupné od 21. února, cena týmové kapsle vyjde na 2 340 VP, tedy necelých 700 korun. Vítězové globálních akcí si navíc užijí privilegia speciálních propagačních akcí.

„Jsme nadšeni, že můžeme fanouškům poskytnout způsob, jak podpořit své oblíbené týmy a vyjádřit své fanouškovství přímo ve hře. Kapsle představují náš závazek vybudovat prosperující ekonomický ekosystém kolem VALORANT Esports. Společně s našimi partnerskými týmy podnikáme další krok k vybudování udržitelného modelu pro esporty a největší soutěžní zážitek z hraní,“ prohlásil nadšeně Leo Faria, globální ředitel VALORANT Esports.

Zdroj: Riot Games
Štítky: Valorant, VCT 2024
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.