Přejít k hlavnímu obsahu

IShowSpeed pod vlnou kritiky. V charitativním zápase ostře zajel do fotbalové legendy

24. 2. 2024 | 12:26 Kauza
Youtuber Darren Jason Watkins Jr, známý jako IShowSpeed, je znovu středem pozornosti. Známý americký tvůrce videí byl součástí charitativního zápasu Match For Hope. Pod vedením Arséna Wengera se ukázal na hřišti se slavnými jmény světového fotbalu. V mančaftu soupeře nechyběl Kaká, vítěz ankety Zlatý míč z roku 2007. Před zápasem se s americkým streamerem ještě nadšeně zdravil, pak byl ale na druhé straně nebezpečného skluzu.
IShowSpeed pod vlnou kritiky. V charitativním zápase zajel do fotbalové legendy
IShowSpeed pod vlnou kritiky. V charitativním zápase zajel do fotbalové legendy
Zdroj: X.com

Jít do skluzu s kolíky na kotník proti jedné z největších fotbalových hvězd tohoto tisíciletí. Špatný nápad, který mohl skončit vážným zraněním brazilské legendy. Kaká ale díky tomu, že šel po míči a nedošlápl na pravou nohu, odešel po svých.

Kaká hleděl na Speeda nevěřícně. Charitativní utkání mají být především o zábavě a pěkných akcích, ne o tvrdých zákrocích a nebezpečné hře. To ale IShowSpeed příliš nerespektoval.

Video skluzu se okamžitě začalo šířit po internetu. Fotbaloví fanoušci nešetřili ostrými slovy na adresu IShowSpeeda. „Určitě někoho zraní. Je směšné, že legendy jako Kaká musí snášet tyhle s*ačky během charitativního zápasu,“ shodli se uživatelé na Redditu.

Vše naštěstí skončilo dobře a oba hráči mohli pokračovat v zápase. Americký youtuber během něho opět ukázal, že kromě své rychlosti nemá na fotbalovém hřišti příliš co nabídnout. Eden Hazard se snažil ze všech sil, aby dostal IShowSpeeda do gólové šance. Ani to nestačilo.

Štítky: IShowSpeed, kaká
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).