Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer xQc chce zpátky svůj McLaren. Bývalou přítelkyni kvůli tomu dohnal k soudu

3. 3. 2024 | 15:00 Twitch
Jeden z nejznámějších videotvůrců na světě prozradil, že se soudí se svou ex. Předmětem sporu není nic menšího než luxusní automobil McLaren 720s Spider v hodnotě přesahující sedm milionů korun českých.
Adept a xQc
Adept a xQc
Zdroj: https://www.instagram.com/adeptthebest/?hl=en

Kanadský streamer Félix „xQc“ Lengyel má za sebou bouřlivý vztah s dnes již bývalou přítelkyní Adept. Dvojice je známá pro nespočet soudních sporů a závažných obvinění. Jak se zdá, ani po více než roce není neshodám konec a soudní tahanice pokračují.

Během včerejšího streamu xQc prozradil, že chce zpátky svůj McLaren. Auto v hodnotě tři sta tisíc dolarů údajně neoprávněně Adept prodala. „Je pryč, ja ho zpátky kupovat nebudu, to fakt ne,“ sdělil naštvaně xQc.

„Takže soudce řekl, že s tím autem nemá nikdo manipulovat a ona ho prodala? Kde skončily ty peníze z prodeje?“ ptal se šokovaně jeden z účastníků streamu. „Ano, je šílená. Nemůžu říct mnoho detailů, ale v mé kapse ty peníze fakt nejsou,“ dodal xQc. Na závěr prozradil, že Adept žaluje a očekává, že soudní proces potrvá několik měsíců. V tuto chvíli není jasné, co přesně žaloba obsahuje a jak Adept na obvinění reagovala.