Přejít k hlavnímu obsahu

První bangery domácí sezóny! Proti sobě se postaví medailisté z MČR a SINNERS

5. 3. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
Úterní program Tipsport CS Winter nabídne dva nejočekávanější zápasy skupinové fáze. Sampi.Tipsport vlétnou na UNiTY, Dynamo Eclot se postaví SINNERS. Kdo uspěje a zajistí si LAN finále ve Vodafone PLAYzone Areně? Sleduj živě na Twitch kanále PLAYzoneCZ od 15:00.
SINNERS vs. Dynamo Eclot
SINNERS vs. Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

První ostrá zkouška pro mistry ČR je tady. Sampi.Tipsport budou chtít s Jindřichem „ZEDKO“ Chybou a Robertem „manguss“ Kasper navázat na úspěšný závěr loňské sezóny. Od příchodu druhého jmenovahého hráče přitom vyhráli jen dva HLTV zápasy ze sedmi. UNiTY však mají zásah do soupisky ještě čerstvější, ačkoliv jen o čtyři dny. V polovině února totiž dobře sehranou sestavu posílil Filip „K1-FiDa“ Dvořák, a to rovnou jako nový kapitán. Pro oba týmy bude dnešní utkání první ukázkou, jak si obměněná složení vedou.

Sampi.Tipsport vs. UNiTY
 Slovensko The eLiVe
 Slovensko sAvana1
 Slovensko fino
 Česká republika ZEDKO
 Česká republika manguss
 Slovensko NIO
 Česká republika Levi
 Slovensko M1key
 Česká republika Pechyn
 Česká republika K1-FiDa
Kurzy na vítěze: 1.42 x 2.55

V souboji o výhru skupiny je situace v „béčku“ mnohem více vyostřená. Dynamo Eclot a SINNERS v loňském roce svedli nejeden vypjatý zápas, do nového roku ale vstoupili s celou řadou změn a nyní budou chtít svému konkurentovi chtít ukázat, že právě oni posílili. David „forsyy“ Bílý navíc vyzve staré známé. Jeho Dynamo Eclot od změny in-game leadera vybojovalo dva evropské tituly z menších soutěží a postupně šplhá žebříčkem. SINNERS by na tom měli být papírově lépe, ale domácí šlágry často bývají úplně jiným kalibrem.

Dynamo Eclot vs. SINNERS
 Česká republika nbqq
 Česká republika Dytor
 Česká republika forsyy
 Rumunsko Blytz
 Švédsko kreaz
 Česká republika SHOCK
 Česká republika beastik
 Česká republika oskar
 Česká republika NEOFRAG
 Česká republika AJTT
Kurzy na vítěze: 2.55 x 1.42

Harmonogram skupin:

  • Pondělí 4. března: 4x úvodní BO1 utkání skupin
  • Úterý 5. března: 2x BO3 zápasy vítězů o postup
  • Středa 6. března: 2x BO3 poražených o přežití
  • Čtvrtek 7. března: 2x BO3 decider o zbylá místa
  • Všechny hrací dny vysíláme od 15:00 na Twitchi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.