Přejít k hlavnímu obsahu

Babička každé ráno cvičí s Wii Fit. Drží se už téměř 16 let

15. 3. 2024 | 14:20 Lifestyle
Možností, jak se udržet fit, je mnoho. Jednou z nich je i videohra Wii Fit. Ta obsahuje různé minihry na jógu, balanční cvičení nebo silový trénink. Wii Fit je pro hráče všech věkových kategorií, což potvrzuje i seniorka, která už skoro 16 let každé ráno cvičí s pomocí konzole Nintendo Wii. I přes možné pauzy (dovolené, apod.) jde o obří úspěch.
Babička každé ráno cvičí s Wii Fit. Drží se už téměř 16 let bez pauzy!
Babička každé ráno cvičí s Wii Fit. Drží se už téměř 16 let bez pauzy!
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Cestu seniorky ukazuje jeden z uživatelů sociální sítě Reddit. Ten se poprvé s úspěchem své babičky pochlubil před pěti lety. „S nadšením přináším update - pořád cvičí!“ sdělilo nadšené vnouče v příspěvku, který se rychle dostal k milionům lidí po celém světě. Na fotce je vidět právě babička, jež ukazuje na svůj progres.

5 794 dní. Tak dlouho už seniorka „paří“ na konzoli Nintendo Wii. „Každé ráno vstane a dělá cviky, aby zůstala fit,“ přiblížilo vnouče každodenní ranní rutinu své babičky. Ta se cvičení drží necelých 16let - konkrétně 15 let, 10 měsíců, 2 týdny a 5 dní. Někteří diskutující poukazují na to, že číslo na konzoli nehledí na pauzy a jede nepřetržitě od prvního tréninku.

I tak se ale jedná o veliký úspěch. Cvičící důchodkyně uživatele na Redditu nadchla, úcty se jí dostává ze všech stran. Možná ještě větší chvály se ale dostává samotné konzoli. „Nejšílenější na tom je, že Wii je postavené tak, že i po šestnácti letech každodenního užívání pořád funguje,“ shodnuli se hráči.

5 years after the original post, showing my Grandma playing Wii Fit every morning for 10 years, Im excited to update you that she is still going!! She wakes up every morning and does excercises to stay fit!! Almost at 16 years!!
byu/gperk69 ingaming
Konzole Nintendo Wii
Konzole Nintendo Wii
: depositphotos.com
Štítky: Nintendo Wii, Wii Fit
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).