Přejít k hlavnímu obsahu

Je to tady! První CS2 Major startuje a náš PLAYzone stream bude u toho

17. 3. 2024 | 12:30 Counter-Strike 2 Preview
Counter-Strikový maraton začíná v Opening Stage, ve které se ještě neukáže absolutní světová špička, ale o to napínavější boje to budou! Naladit si první zápasy na cestě za světovým titulem můžete od 13 hodin na Twitch kanále PLAYzoneUP. Provázet váš dnešním programem budou Shadye, Joshua a Jafresss, v dalších dnech se k nim přidají také Storm, Straty a Mishek.
Pozvánka na sledování PGL Majoru
Pozvánka na sledování PGL Majoru
Zdroj: PLAYzone

Cesta před zaplněné publikum do Royal Areny bude dlouhá. V úvodní fázi PGL Majoru se však představí dva týmy z nejlepší světové desítky, které mají jen ty nejvyšší ambice. Další šestka reprezentuje druhou desítku, což ale nevylučuje, že by nemohl uspět nikdo jiný. Vlastně se to předpokládá. Z pětikolového swissu postoupí do Elimination Stage osm týmů, na které už čeká elitní evropská sedmička spolu s Complexity.

První hrací den bude ve znamení BO1 zápasů, odehrají se totiž celá dvě kola. Už po prvním dni tak budou karty jasně rozdány. Utkání na jednu vítěznou mapu, v MR12 formátu obzvláště, nahrávají outsiderům, kteří by mohli překvapit a rozbít veškeré papírové odhady. Všechny eliminační duely už ale budou hrané jako BO3.

V prvních čtyřech kolech se budou simultánně hrát dva zápasy, ze kterých budeme skládat progam pro naše vysílání. Začínáme na kanále PLAYzoneUP a další dny budeme pokračovat na PLAYzoneCZ. Prioritou bude vystoupení Martina „STYKO“ Styka, jeho Apeks začínají proti paiN Gaming. Ve druhé fázi turnaje se k němu přidá David „frozen“ Čerňanský s FaZe Clanem. Nenechte si ujít maraton, který poběží až do 31. března.

Harmonogram prvního dne:

PGL Major na PLAYzone Twitchi
PGL Major na PLAYzone Twitchi
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.