Přejít k hlavnímu obsahu

Turecké překvapení. Vitality prohráli, nedařilo se ani frozenovi

21. 3. 2024 | 18:35 Counter-Strike 2 Reportáž
Elimination Stage historicky prvního Majoru v Counter-Strike 2 má za sebou první kolo. Ve většině zápasů se dařilo favoritům, několik překvapení ale fanoušci vidět mohli. Vitality, jeden z největších favoritů na vítězství, nestačil na Eternal Fire. Imperial zdemolovali Imperial, Heroic přehráli FaZe. Druhé kolo je rozlosováno a rozhodně se bude na co dívat. To nejlepší můžeš sledovat na Twitch kanále PLAYzone.
Brazilské překvapení. Vitality prohráli, nedařilo se ani frozenovi
Brazilské překvapení. Vitality prohráli, nedařilo se ani frozenovi
Zdroj: PGL (s povolením)

Hned na začátek si to rozdají MOUZ a Eternal Fire. Zápas slibuje přehlídku zajímavých akcí a přesného aimu. Ten budou potřebovat hráči TheMongolz, na které čekají Vitality. Dost možná nejzajímavějším zápasem, minimálně podle papírových předpokladů, je duel mezi NAVI a G2.

Program bude uzavírat zápas FaZe vs. FURIA. Slovenský střelec David „frozen„Čerňanský bude chtít se svým týmem napravit úvodní zaváhání. Proti brazilskému mančaftu budou FaZe jasným favoritem.

Program druhého kola PGL Majoru:

18:25 - MOUZ vs. Eternal Fire
18:25 - Vitality vs. TheMongolz
19:25 - Complexity vs. Heroic
19:25 - Virtus.pro vs. paiN
20:25 - NAVI vs. G2
20:25 - Cloud9 vs. ECSTATIC
21:25 - Spirit vs. Imperial
21:25 - FaZe vs. FURIA

PGL Major
PGL Major
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).