Přejít k hlavnímu obsahu

Frozen má první výhru na Majoru. NAVI budou hrát o postup

22. 3. 2024 | 09:40 Counter-Strike 2 Preview
Týmy v Elimination Stage historicky prvního Majoru v Counter-Strike 2 za sebou mají úvodní dva zápasy. Se dvěma výhrami se o postup porvou Natus Vincere nebo MOUZ, naopak na pokraji vypadnutí jsou dva brazilské výběry i mongolská pětice. Po nepovedeném začátku se prvního úspěchu dočkal i David „frozen“ Čerňanský s FaZe. Ve třetím kole ale hvězdnou sestavu nečeká vůbec jednoduchá výzva.
Frozen má první výhru na Majoru. NAVI budou hrát o postup
Frozen má první výhru na Majoru. NAVI budou hrát o postup
Zdroj: PGL (s povolením)

FaZe si to v zápase týmů se skóre 1-1 rozdají s Eternal Fire. Turecký mančaft se ve čtvrtek ukázal ve velké formě, když porazil Vitality a pak jen těsně nestačil na MOUZ. Papírovým favoritem jsou FaZeEternal Fire jim ale rozhodně nedají nic zadarmo.

Utkání v prostřední skupině jsou pro fanoušky zřejmě nejzajímavější. Každý špíl slibuje parádní podívanou, na server se vydají také G2 Esports, Vitality nebo Heroic.

Jedním z největších překvapení jsou pro mnohé výkony Complexity. Americká organizace vyhrála oba své zápasy (paiN a Heroic), už v pátek si může zajistit účast v play-off. Proti MOUZ je nečeká jednoduchá práce. Lehké to nebudou mít ani Natus Vincere proti Spirit.

Zápasy 3. kola PGL Majoru:

2-0

1-1

0-2

CZ/SK vysílání Majoru na PLAYzone
CZ/SK vysílání Majoru na PLAYzone
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).