Přejít k hlavnímu obsahu

Odneslo si miliony korun a nyní sází na mladé. Dynamo Eclot přestavuje akademii

22. 3. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Přestup
Nejlepší domácí Counter-Strike týmy nezapomínají na práci s talenty. Své nové složení představují Dynamo Eclot Thunders, z původní sestavy zůstal jen jeden hráč a zkušený trenér.
Akademiie DNE Thunders
Akademiie DNE Thunders
Zdroj: Dynamo Eclot Thunders

Akademie DNE Thunders patří mezi pravidelné účastníky druhé divize soutěže United21. Jinak tomu není ani ve dvanácté sezóně, kde kromě ní najdeme BRUTE, Enterprise Genesis, Sampi NEXT a SINNERS AC. Právě proti poslednímu zmíněnému celku v neděli změří síly mladé pardubické hromy ve své nové podobě.

Z loňské sestavy pod vedením Miloše „Dzejky“ Frča setrval pouze Samuel „olik“ Pokorný. Ten je oporou již od vzniku projektu v předminulém roce. Přežil jak loňské, tak letošní zásahy do kádru. Martin „realzen“ Hlavan ale odešel do BRUTE a Martin „Happyy“ Čepek do EP Genesis, přestavba tak byla nevyhnutelná.

Opačným směrem jako realzen přestoupil Pavel „pal0o“ Procházka, Dominik „DOCKSTAR“ Putirka si zase cestu do Dynama Eclot Thunders našel z eSuby. Pro Davida „fazery“ Procházku bude tohle angažmá první velkou štací jeho začínající kariéry a pětici uzavírá Kristian „B34V1S“ Kasagranda, nejstarší člen kádru.

Mladíci se v tomhle složení neúspěšně pokoušeli o postup na Tipsport CS Winter. Mimo to se ale angažují také v Evropě. V lize ESEA Main, kde se hlavní sestava DNE utká zítra o první místo, uhráli bilanci 8-6. V soutěži United21 pro změnu nestačili na Illuminar Junior a v neděli si zahrají o přežití proti SINNERS AC.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.