Přejít k hlavnímu obsahu

G2 a FaZe mají nůž na krku! MOUZ suverénně postoupili, Team Spirit se nadřel

23. 3. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
PGL Major zná první dva týmy, které si zahrají v Royal Areně. MOUZ naprosto zdecimovali Complexity, Team Spirit se naopak dost natrápil s NAVI. Zajímavé jsou však i boje na opačném konci tabulky. Pokračování prvního CS2 Majoru můžeš sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ.
MOUZ suverénně postoupili, Team Spirit se nadřel. G2 a FaZe mají nůž na krku
MOUZ suverénně postoupili, Team Spirit se nadřel. G2 a FaZe mají nůž na krku
Zdroj: PGL (Stephanie Lindgren)

Páteční program byl ve znamení posledních BO1 duelů. Hodit za hlavu jej budou chtít především FaZe, kteří proti Eternal Fire uhráli jediný bod! Na bilanci 1-2 propadli také G2 Esports, a dokonce dlouho hrozilo střetnutí těchto dvou gigantů! Děkovat oba musejí ECSTATIC, že vyřadili FURII. Vedle Brazilců vypadli bez jediné výhry v Elimination Stage také The MongolZ, kteří předvedli parádní bitvu proti paiN Gaming.

Vrcholem dne ale byly samozřejěmě utkání o první místenky v Royal Areně. Parádní formu potvrdili MOUZ, kteří zatočili s Complexity jednoznačným poměrem 13:1, 13:2. Mnohem vyrovnanější bitvu svedli MOUZ a Team Spirit. Jednalo se především o duel hvězdných dvojic Dmitry „sh1ro“ Sokolov a Danil „donk“ Kryshkovets vs. Justinas „jL“ Lekavicius a Ihor „w0nderful“ Zhdanov, radovat se nakonec mohlo ruské duo.

Zápasy 4. kola PGL Majoru:

2-1

1-2

PGL Major na PLAYzone Twitchi
PGL Major na PLAYzone Twitchi
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.