Přejít k hlavnímu obsahu

Nejúspěšnější CS:GO hráč má nové angažmá. Vrací se za dalšími šampiony

26. 3. 2024 | 20:30 Counter-Strike 2 Přestup
Falcons jsou po selhání na RMR znovu kompletní. Náhradu za Mohammada „⁠BOROS⁠“ Malhase a Oleksandra „s1mple“ Kostylieva našli v Dánsku, konkrétně jde o pětinásobného světového šampiona Petera „dupreeh“ Rasmussena. Ten do Saúdské Arábie přestupuje z Preasy Esport.
Peter „dupreeh“ Rasmussen
Peter „dupreeh“ Rasmussen
Zdroj: Falcons

Falcons jsou suverénně nejlepším týmem světa, který chybí na PGL Majoru. Neúspěch na RMR odnesl Mohammad „⁠BOROS⁠“ Malhas, jediný původní člen sokolí letky před příchodem Dannyho „zonic“ Sørensena a jeho nových koní. BOROS byl terčem velké kritiky a bylo jen otázkou času, kdy půjde z kola ven.

Movitá organizace před definitivním vyřešením otázky pátého hráče senzačně přivedla Oleksandra „s1mple“ Kostylieva. Jednalo se však pouze o měsíční hostování, které navíc skončilo po jediném zápase. Falcons totiž v BLAST Premier Spring Showdown nestačili na Metizport a prodloužili si herní pauzu.

Už od začátku minulého týdne se hovořilo o zájmu Falcons o Petera „dupreeh“ Rasmussena. Pětinásobný světový šampion se s koncem kontraktu přestal objevovat v zápasech Preasy, se kterými poprvé v kariéře nepostoupil na Major, a spekulace byly opravdu žhavé. Přestup byl oficiálně oznámen dnes večer.

30letý rifler se v jednom týmu znovu potká se starými známými z dob Vitality a Astralis, Emilem „Magisk“ Reifem a trenérem zonicem. Ve spojení s Marcem „Snappi“ Pfeifferem tak nad sestavou bude vlát dánská vlajka. Pětici nadále uzavírají bývalé pilíře ENCE, Álvaro „SunPayus“ García a Pavle „Maden“ Bošković.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.