Přejít k hlavnímu obsahu

Už žádné intimní části těla. Twitch opět upravuje pravidla kvůli vynalézavým streamerkám

28. 3. 2024 | 16:00 Twitch
Twitch opět aktualizoval své pokyny pro komunit. Od pátku již nebude povolovat obsah, který se zaměřuje na intimní části těla, a to dokonce dokonce i pokud jsou skryta pod oblečením. To zahrnuje zadky, prsa nebo oblast třísel. Najdou si určité tvůrkyně obsahu další skulinu v pravidlech?
Colonoscopy camera meta na Twitchi
Colonoscopy camera meta na Twitchi
Zdroj: Twitch

Vynalézavost některých tvůrců obsahu se určitě nezapře. Rozhodně ne těch, kteří svůj hlavní content tvoří na stránkách pro dospělé, ale rozhodli se rozšířit své působení na další stremovací platformy. Právě to je pro Twitch v poslední době obrovský problém. Tyto stremerky jsou pokaždé o krok napřed a pravidla obejdou tak, že platformě nezbývá nic jiného, než opěr pravidla upravit, stejně jako tomu je i tentokrát.

Boj s nahotou stále nemá konce. Nedávno svou vynalézavost předvedla streamerka Morgpie, která vysílala hru na svém pozadí. K ní se přidaly další, až tu byla celá řada tvůrkyň, jež se rozhodly jít stejnou cestou. Několik kamer, několik úhlů, záběr na intimní místa. Tohle byla realita posledních dní Twitche, s nimiž je konečně útrum. Twitch od pátku aplikuje nová pravidla proti přílišnému ukazování těla. A komunita tleská.

„Naše pokyny pro komunitu jsou navrženy tak, aby pomohly udělat z Twitche příjemné místo. Obsah na Twitchi se neustále vyvíjí a my se chceme ujistit, že naše pravidla fungují tak, jak mají, a drží krok s nově vznikajícím chováním. V případě potřeby aktualizujeme naše pravidla, abychom tyto změny v chování zachytili, a tak je komunitě jasné, co je povoleno,“ zní v aktualizaci. Je ale jen otázkou času, než se znovu objeví skulinka, kterou tvůrkyně využijí.

Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, stream, kauza
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.