Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast vydělává na platformě X miliony zveřejňováním starých videí. Končím s YouTube, napsal

7. 4. 2024 | 16:30 YouTube
Populární tvůrce našel způsob, jak bez velké námahy zhodnotit svůj starý obsah. Pouhým zveřejňováním starých videí na další sociální síť je schopen vydělat obrovský balík peněz. Změní kvůli tomu svou primární platformu?
MrBeast
MrBeast
Zdroj: (X/Mr. Beast)

S příchodem Elona Muska na Twitter došlo nejen k přejmenování této platformy, ale také k k přidání oblíbené monetizace. Velikánům jako je MrBeast se otevřely nové možnosti příjmů, což se zmíněný tvůrce rozhodl vyzkoušet na vlastní kůži a na platformu nahrát svá stará videa. 

Dle zveřejněných výsledků se experiment ukázal jako opravdu výhodný. Všechny zveřejněná videa dosáhla více než 100 milionů zhlédnutí a MrBeast z příjmů utržil přes milion amerických dolarů, v přepočtu tedy něco přes dvacet milionů korun českých. 

„Končím s YouTube, teď budu na plný úvazek přidávat obsah na X,“ napsal MrBeast na svůj profil X. Fanoušci ale jeho vyjádření (správně) považují spíše za žert. K příspěvku se vyjádřil i oficiální profil služby YouTube a několik dalších velkých účtů. Pravděpodobně bude MrBeast tvořit na obou platformách. Jak sám uvedl, výdělek z X přidá do svého rozpočtu, čímž bude moct za obsah utratit ještě více peněz, než doteď.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: MrBeast, Youtube, x, twitter