Přejít k hlavnímu obsahu

Team Flow nezklamal. Zkušené jádro si zahraje o postup na Tipsport CS Spring

15. 4. 2024 | 15:45 Counter-Strike 2 Reportáž
Po minulém týdnu už zbývají jen poslední dvě místenky v uzavřené kvalifikaci na Tipsport CS Spring. Nenechávej nic náhodě a přihlas se na třetí turnaj, který proběhne 20. dubna.
Sestava před změnami
Sestava před změnami
Zdroj: Team Flow

Druhá otevřená kvalifikace znovu přilákala přes 40 týmů. Ve startovní listině jsme mohli vidět známé týmy, nadějné akademie, silné mixy, ale také řadu amatérů či kamarádských skupinek. Mistrovský kolotoč je otevřený naprosto pro každého, tak si nenech ujít dvě zbývající jarní šance. Registruj se na sobotní turnaj!

Z první kvalifikace postoupila akademie SINNERS AC, která ve finále porazila Sampi NEXT. Mladíkům z juniorky úřadujících mistrů ČR se ale ve druhém turnaji nedařilo a ti vypadli tentokrát již ve druhém kole. Horní polovinu pavouka opanoval Team Flow, jehož zkušené jádro bylo jasným favoritem na postup. Ve spodní části byly šance více otevřené a naskytnuté příležitosti využila akademie Dynamo Eclot Thunders.

Mladíky z DNE táhla nejčerstvější posila Rudolf „Rutk0“ Kovalčik. Blesky favorita trápily, ale nakonec se na více než vyrovnané mapy nezmohly. Team Flow se tak stává šestým účastníkem uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Spring. Pětice v čele s Patrikem „Lastík“ Ptáčkem se popasovala s absencemi Petra „HoLLy“ Kučery a Tomáše „Mix“ Bilíka, místo kterých nastoupili Peter „Pepo“ Ružička a Max „Marix“ Kugener.

Harmonogram kvalifikací na Tipsport CS Spring
Datum konáníCo se odehrává
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.