Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Poskládej tým a přijď si zahrát o druhý turnaj Tipsport MČR sezóny

24. 4. 2024 | 12:06 Counter-Strike 2 MČR
Mistrovská sezóna pokračuje druhým velkým turnajem. Probojovat se mezi domácí elitu může naprosto každý, stačí jen uspět v jednom z kvalifikačních turnajů! Ten třetí nyní klepe na dveře.
Tipsport MČR CS
Tipsport MČR CS
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Sezóna Tipsport MČR CS se skládá ze čtyř samostatných zastávek, které určí šest postupujících týmů na finále Tipsport MČR CS 2024. Ty vzejdou z celoroční MČR klasifikace, na základě které se v průběhu sezóny určují pozvané týmy do jednotlivých fází daných zastávek. Na všechny ostatní čekají otevřené turnaje.

Formát otevřených kvalifikací je naprosto jednoduchý. Přihlásit se může kdokoliv, stačí dát jen dohromady pětičlennou partu a vybrat si nejbližší turnaj. Mistrovský kolotoč není určený jen pro profesionály s nejvyššími ambicemi, přijít se pobavit a užít si nefalšovanou kompetitivní zábavu může skutečně každý.

Kromě samotné šance na úspěch můžeš navíc podpořit i svého oblíbeného streamera. Více se dozvíš zde.

Harmonogram Tipsport CS Spring
DatumTurnaj
Neděle 7. dubna1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 11. dubna2. otevřená kvalifikace
Sobota 20. dubna3. otevřená kvalifikace
Středa 24. dubna4. otevřená kvalifikace
9. až 12. květnaUzavřená kvalifikace
16. až 19. květnaOnline skupinová fáze
31. května až 2. červnaOffline finále v Praze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.