Přejít k hlavnímu obsahu

Kai Cenat znovu na trůnu. Twitch ovládl díky streamu s Kevinem Hartem

27. 5. 2024 | 10:00 Lifestyle
Populární streamer Kai Cenat se po nedávném živém vysílání s hollywoodskou hvězdou Kevinem Hartem vyhoupl na první příčku nejodebíranějších streamerů. Svůj boj s konkurentem Jynxzim v květnu vyhrál o více než deset tisíc odběratelů. V peaku sledovalo streamu dvou hvězd necelých 400 tisíc diváků.
Kai Cenat živé vysílání s Kevinem Hartem
Kai Cenat živé vysílání s Kevinem Hartem
Zdroj: X.com

Jeden z nejpopulárnějších streamerů na platformě Twitch Kai Cenat si na své vysílání pozval slavného herce Kevina Harta. Ten je známý především díky svým komediálním rolím a fanoušci si tak od streamu slibovali pořádnou porci zábavy. A té se dočkali.

Sledující chválili Kevina, že perfektně zvládl i online prostředí a jeho humor byl velice přirozený. Diváci se zkrátka nemohli přestat bavit a vtipné momenty zaznamenávali pomocí clipů přímo v živém vysílání. Například moment, kdy se Kevin Hart dozvěděl o funkci předplatných, obletěl internet.

Již dlouhou dobu soutěží Kai Cenat o místo nejodebíranějšího streamera na Twitchi s Jynxzim, přičemž po streamu s Kevinem dosáhl na první příčku. V současné době má Kai kolem 130 tisíc předplatitelů a staví se tak do čela kanálů s nejvíce odběrateli na Twitchi.

V roce 2023 měl Kai dokonce více než 300 tisíc odběratelů poté, co se rozhodl spustit subathon. Více subů nikdo nikdy v jednu chvílí neměl.

V květnu se Cenat umístil také na první příčce v žebříčku sledovanosti díky sedmidennímu maratonu hry Elden Ring. Jeho virální playthrough jel celý týden bez zastavení, přičemž podobných akcí má prý v plánu ještě několik. 

V živém vysílání se pochlubil také například zprávou od hudebního umělce The Weeknd poté, co znovu „oživil“ hru From Software. Kai Cenat se díky svým obrovským dosahům zvládne dostat téměř ke každému.