Přejít k hlavnímu obsahu

EG.us pozváni na DH summer

20. 5. 2009 | 18:21 Counter Strike 1.6
Letní vydání největší lanparty světa, Dreamhack summer, se nezadržitelně blíží a proto není divu, že se nám začíná rýsovat startovní listina této slavnosti progamingu.
Rozdávání slotů na jeden z nejprestižnějších lokálních lan eventů světa  je v plném proudu a tak Vám nyní můžeme oznámit, že pátým potvrzeným účastníkem DH Summer, budou američtí Evil Geniuses, kteří mají ve svém středu Tomi "lurppis" Kovanena, který ve jménu své herní kariéry přesídlil v měsíci březnu do Spojených států a přidal se právě k EG. Bude to pro něj první možnost ukázat se na starém kontinentě a také první oficiální poměření sil s jeho bývalými spoluhráči, kteří nyní hájí barvy finského celku rootz.Bylo také oznámeno, že v nejbližší době budou odtajněny dva další celky, které budou mít za úkol doplnit již nyní nabitou startovní listinu.
Výchozí obrázek

Letní vydání největší lanparty světa, Dreamhack summer, se nezadržitelně blíží a proto není divu, že se nám začíná rýsovat startovní listina této slavnosti progamingu.

Rozdávání slotů na jeden z nejprestižnějších lokálních lan eventů světa  je v plném proudu a tak Vám nyní můžeme oznámit, že pátým potvrzeným účastníkem DH Summer, budou američtí Evil Geniuses, kteří mají ve svém středu Tomi "lurppis" Kovanena, který ve jménu své herní kariéry přesídlil v měsíci březnu do Spojených států a přidal se právě k EG. Bude to pro něj první možnost ukázat se na starém kontinentě a také první oficiální poměření sil s jeho bývalými spoluhráči, kteří nyní hájí barvy finského celku rootz.

Bylo také oznámeno, že v nejbližší době budou odtajněny dva další celky, které budou mít za úkol doplnit již nyní nabitou startovní listinu.

Pro upřesnění je také dobré uvést, že letošní letní Dreamhack je naplánován na 13. - 16. června.

Týmy doposud pozvané k účasti na Dreamhack summer 2009:

Švédsko SK Gaming
Švédsko Begrip Gaming
Švédsko Aimbat
Finsko r00tz
USA Evil Geniuses