Přejít k hlavnímu obsahu

zet a zneel opouštějí SK Gaming

15. 9. 2009 | 13:01 Counter Strike 1.6
Organizace SK Gaming dnes ráno vydala na svých stránkách dlouhoočekávané oficiální vyjádření o změně v sestavě v Counter-Strike 1.6 sekci. Tým opouštějí Marcus "zet" Sundström a Jim "zneel" Andersson.Naplnila se tak proroctví, která po zetově zmeškaném letu na SuperCup hráči neslibovala dlouhou budoucnost v týmu. Zet se tímto chování znelíbil vedení organizace, která začala pochybovat o jeho přístupu k profesionálnímu hraní. Odchod zneela má pak odlišný důvod, Jim zkrátka do kolektivu SK nezapadl a rozhodl se také odejít.
Výchozí obrázek

Organizace SK Gaming dnes ráno vydala na svých stránkách dlouhoočekávané oficiální vyjádření o změně v sestavě v Counter-Strike 1.6 sekci. Tým opouštějí Marcus "zet" Sundström a Jim "zneel" Andersson.

Naplnila se tak proroctví, která po zetově zmeškaném letu na SuperCup hráči neslibovala dlouhou budoucnost v týmu. Zet se tímto chování znelíbil vedení organizace, která začala pochybovat o jeho přístupu k profesionálnímu hraní. Odchod zneela má pak odlišný důvod, Jim zkrátka do kolektivu SK nezapadl a rozhodl se také odejít.

Oficiální vyjádření manažera a spolumajitele SK Gaming Andrease "bds" Throstenssona:

Je na čase se s zetem a zneelem rozloučit. Marcus se k nám přidal přesně před rokem, v září roku 2008, a týmu přinesl úspěchy v podobě vítězství na ESL Global Challenge v Los Angeles, druhé místo na WCG v Kolíně nad Rýnem a také vítězství na Dreamhacku Winter. Byl pohonem, který tehdejší tým velmi potřeboval. Zmeškáním letu na SuperCup nás ale velmi zklamal a začali jsme přemýšlet o jeho oddanosti týmu. Po velmi slabém vystoupení na IOL 4 jsme se rozhodli spolupráci ukončit.

Zneel pak vstoupil do týmu ve velmi složitém období a bylo pro něj prakticky nemožné udělat nějakou větší revoluci v SK. Je škoda, že nemá dost času ukázat čeho všeho je schopen. Jsem si však jist, že v budoucnu toho ještě od něj mnoho uvidíme, ať už bude hrát za jakýkoli tým.

SK Gaming tak zůstávají pouze se třemi hráči ve své nejslavnější sekci. Je známo, že se velmi ucházejí o doplnění sestavy dvěma hráči z konkurenčních H2k a to Johanem "face" Klassonem a Frejem "kHRYSTAL" Sjöströmem. H2k však chce za každého z hráčů rovných €10,000, což je pro SK nyní příliš a jednání se tak zastavila na bodu mrazu. Jaká bude další budoucnoust je teď těžké předpovědět. Mezi možnostmi řešení této krize je i návrat Kristoffera "Tentpola" Nordlunda a Abdiho "SpawN" Mohameda. Na oficiální vyjádření si ale budeme muset ještě počkat.

Zatím je sestava SK následující:

{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlstrom
{#Švédsko} Dennis "walle" Wallenberg
{#Švédsko} Jimmy "allen" Allén