Přejít k hlavnímu obsahu

WCG kvalifikace v plném proudu

17. 9. 2009 | 00:56 Warcraft 3
info: logo WCGJak nadpis napovídá, československá kvalifikace pro World Cyber Games je v plném proudu. Mnoho zápasů bylo již odehráno, přesto jsou některé skupny téměř "netknuté".
Výchozí obrázek
wcg
info: logo WCG

Jak nadpis napovídá, československá kvalifikace pro World Cyber Games je v plném proudu. Mnoho zápasů bylo již odehráno, přesto jsou některé skupny téměř "netknuté".

Registrovaní hráči ze skupiny A zřejmě nechávají své zápasy na poslední chvíli, jelikož jsem neobdržel jediný výsledek. Velmi podobně jsou na tom i skupiny B a E, kde byl doposud odehrán jediný zápas.

Naopak někteří hráči nechtějí ponechávat svou účast na LAN finále náhodě a své zápasy mají téměř odehrané. Vzorovým příkladem může být Vojtěch "h34D_hUnT3R" Veselý, který má první místo ve skupině H jisté.

Podobně si vedou další tři účastníci. K postupu z prvního místa své skupiny jim chybí uspět v posledním duelu. Martin "Bonecracker" Hušák, Martin "Amater" Klich a Denis "Gorbacov" Bezzubov. Tato trojice si doposud suveréně razí cestu do playoff.

Přesto však mnoho hráčů neodehrálo jediný svůj zápas. Prosím nenechávejte své zápasy na neděli a snažte se "neničit" harmonogram.

Všechny výsledky

http://www.playzone.cz/wcg-09-w3-vysledky

 

Štítky: wcg