Přejít k hlavnímu obsahu

Na ESH WD Cupu vládnou Power

3. 3. 2010 | 15:56 Na ESH WD Cupu vládnou Power
Další zářez na pažbě česko-holandského týmu. Po neúspěšném Sapphire Cupu Power Gaming vítězí na dalším Call of Duty 4 turnaji od portálu Esports Heaven, tentokrát dotovaný společností Western Digital. Ve své pouti za výhrou 250€ Power porazili finalistu Sapphire Cupu britské Dignitas a přešli také přes týmy jako i.QPAD, nebo ve finálové bitvě přes německé mTw. Nejzajímavější bitvu však svedli proti tuzemské eSubě, která Power překvapila nečekaně agresivní hrou na mapě Crash a dovedla zápas až do prodloužení.
Výchozí obrázek

Další zářez na pažbě česko-holandského týmu. Po neúspěšném Sapphire Cupu Power Gaming vítězí na dalším Call of Duty 4 turnaji od portálu Esports Heaven, tentokrát dotovaný společností Western Digital. Ve své pouti za výhrou 250€ Power porazili finalistu Sapphire Cupu britské Dignitas a přešli také přes týmy jako i.QPAD, nebo ve finálové bitvě přes německé mTw. Nejzajímavější bitvu však svedli proti tuzemské eSubě, která Power překvapila nečekaně agresivní hrou na mapě Crash a dovedla zápas až do prodloužení. V něm však Power upravili svou taktiku a s eSubou si snadno poradili.

Ve zmíněném finálovém zápase se Power Gaming střetli proti německým Mortal Team Work. Na mapách Strike a Citystreets si Power němce přehráli poměrně jednoznačně 13:7 a 13:4. Vybrané zápasy českých týmů byly komentovány prostřednictvím rádia portálu Hitpoint, na jejichž webu najdete záznam z komentáře (link). Po výhrách v Roccat SDMS a Raptor Rage Cupech je Western Digital již třetí turnaj, který Power na portálu ESH vyhráli.

{#Česká Republika} Power Gaming vs mTw {#Německo}
ESH WD Cup
[13:7; 13:4]
mp_crossfire, mp_crash

Konečné pořadí

1. {#Česká Republika} Power Gaming
2. {#Německo} mTw
3. {#Česká Republika} eSuba / RAGE {#Ruská federace}

Štítky: CoD4, ESH