Přejít k hlavnímu obsahu

Power třetím nejlepším týmem Evropy za březen

Power Gaming klesli v březnovém Cadred Top10 o jednu příčku, před ně poskočili finalisté Crossfire Intel Challenge 7 Fnatic a Reason Gaming.
Výchozí obrázek

Power Gaming klesli v březnovém Cadred Top10 o jednu příčku, před ně poskočili finalisté Crossfire Intel Challenge 7 Fnatic a Reason Gaming.

Nejlepší tým loňského roku se do čela vrátil po dvou měsících a po úspěšné Crossfire Challenge si toto umístění naprosto zaslouží. Fnatic se na první místo vyhoupli z únorové třetí pozice. Druhou příčku obsadili na Crossfire stříbrní Reason Gaming, kteří si tak polepšili o 4 pozice a třetí jsou Power Gaming, ti v Holandsku vybojovali bronz a pohoršili si o jednu příčku. Z prvního místa na celkově čtvrté sestoupili britští Dignitas, kteří se v Holandsku nepředvedli v příliš dobrém světle. Nejdříve sotva postoupili ze skupiny a posléze neuspěli ani v souboji proti kolegům z Reasonu v prvním kole play-off.

Nové týmy v žebříčku jsou rovněž silně ovlivněny výsledky zmiňovaného offline turnaje. Semifinalista Crossfire Challenge, maďarský celek iNFiNiTY Skills se umístil na šesté příčce, což pro nový tým v tabulce není vůbec špatné. Díky svým výkonům na LANce se do tabulky vešli také dánští Infused (na CIC7 v barvách Hostile Faction) a Corgz. Naopak na nepřesvědčivé výsledky doplatili především TheLastResort a NCE.i3D, kteří sice v Holandsku nezahráli špatně, ale na své soupeře z Top10 tabulky nestačili. Z Top10 vypadli také němečtí mTw, kteří na Crossfire nepostoupili ani ze skupiny a proti těžším soupeřům nedokázali uhrát více než 5 bodů.

1.
{#Velká británie} Reason Gaming
2.{#Švédsko} Fnatic
3.{#Česká Republika} Power Gaming
4.{#Velká británie} Dignitas
5.{#Švédsko} Hard2kill
6.{#Maďarsko} iNFiNiTY Skills
7.{#Německo} SPEEDLINK
8.{#Francie} Team YoYoTech
9.{#Dánsko} Infused
10.{#Evropská unie} Corgz
Zdroj: TEK-9