Přejít k hlavnímu obsahu

Český ladder pro StarCraft II Beta

13. 4. 2010 | 20:51 StarCraft 2
Systém vyhledávání zápasů v betaverzi StarCraftu II ze začátku mnohé okouzlil, po několika týdnech od vydání se však hráči dožadují zlepšení. Absence místností, nebo chcete-li channelů, hraje jistě do karet vývojářům, kteří tak nutí hráče na battle.netu místo idlování hrát a tím nacházet chyby a nedostatky hry, jediná možnost komunikace je však přes seznam přátel, což není, ruku na srdce, vůbec ideální. Dalším záporem je rozdělení hráčů do obrovského množství divizí, kde sice funguje žebříček, úroveň hráčů se podle něj však nedá prakticky poměřovat.
Výchozí obrázek

Systém vyhledávání zápasů v betaverzi StarCraftu II ze začátku mnohé okouzlil, po několika týdnech od vydání se však hráči dožadují zlepšení. Absence místností, nebo chcete-li channelů, hraje jistě do karet vývojářům, kteří tak nutí hráče na battle.netu místo idlování hrát a tím nacházet chyby a nedostatky hry, jediná možnost komunikace je však přes seznam přátel, což není, ruku na srdce, vůbec ideální. Dalším záporem je rozdělení hráčů do obrovského množství divizí, kde sice funguje žebříček, úroveň hráčů se podle něj však nedá prakticky poměřovat. A tak jediným přímým měřením sil zůstávají turnaje.

Electronic Sports LeagueZnámý portál ESL, který pořádá již několik let nejrůznější soutěže pro takřka všechny hry hrané přes internet, nedávno přišel se sérií turnajů Republic of Gamers a první klání už máme za sebou. Dnes bylo oznámeno spuštění žebříčku pro české hráče ve StarCraftu II Beta.

Na integraci ladderu přímo do nového battle.netu si sice budeme muset počkat až do vydání plné verze, v současné době je však i toto krokem vpřed nejen pro hráče, kteří by rádi změřili síly se svými krajany.

Systém žebříčku ESL má svá vlastní pravidla a omezení, jako například zápasy na dvě vítězství (BO3) nebo nemožnost utkat se se stejným soupeřem vícekrát během dvou dnů, proto bude hodně záležet na počtu hráčů přihlášených do ladderu.

Jednotlivé kroky pro registraci najdete na samotných stránkách ESL. Nezbývá než popřát všem účastníkům hodně štěstí a hlavně zábavy!