Přejít k hlavnímu obsahu

DTS.Chatrix končí, UNiTED z toho těží

20. 4. 2010 | 14:11 Counter Strike 1.6
Dnes odpoledne východní Evropou proletěly hned dvě významné zprávy. První se týká ukrajinských DTS.Chatrix, kteří se i přes skvělý výkon na nedávném Arbalet Cupu rozchází a druhá se týká ruské jedničky UNiTED, kteří využili situaci právě rozpadlého týmu.DTS.Chatrix na akci Arbalet Cup February, B1ad3 druhý nejblíže k nám
Výchozí obrázek

Dnes odpoledne východní Evropou proletěly hned dvě významné zprávy. První se týká ukrajinských DTS.Chatrix, kteří se i přes skvělý výkon na nedávném Arbalet Cupu rozchází a druhá se týká ruské jedničky UNiTED, kteří využili situaci právě rozpadlého týmu.


DTS.Chatrix na akci Arbalet Cup February, B1ad3 druhý nejblíže k nám

Ukrajinský celek se naposledy ukázal na ukrajinském Arbalet Cupu, kde obsadili krásné třetí místo a ve finále WB dokázali porazit i Natus Vincere. Tým se ovšem rozešel s hlavní hvězdou Andrew "B1ad3" Gorodenskiy-em, kterému skončila smlouva. Hráč nechtěl i přes skvělou nabídku prodloužit, protože už delší dobu jednal s rusko-kazašským týmem UNiTED. Manažeři DTS.Chatrix se nakonec rozhodli propustit celou sekci.

To UNiTED na tom jsou úplně jinak. Po velmi nevydařeném Arbalet Cupu Best of Four se tým rozhodl udělat menší změny v sestavě. Bohužel to odnesl kazašský Malik "N1ck3L" Sualirov (čtěte UNiTED vyhazují N1ck3La) a navíc se z týmu pakoval i dosavadní manažer a bývalá ruská hvězda Konstantin "groove" Pikiner.

Změny se ovšem dotkly i stávající čtveřice, neboť se tým rozhodl propustit Ivana "F_1N" Kochugova a nahradit ho dosavadním kapitánem ruské reprezentace, Eduardem "ed1k" Ivanovem. Pátým hráčem se tedy dle předpokladů stal Andrew "B1ad3" Gorodenskiy, který by měl zaplnit místo po uvolněném N1ck3l-ovi.

Bývalá sestava DTS.Chatrix

{#Ukrajina} Egor "pops" Zinoviev
{#Ukrajina} Valentin "valentiniCh" Kravchenko
{#Ukrajina} Emil "kucher" Akhundov
{#Ukrajina} Sergey "Emelik Lebedev
{#Ukrajina} Andrew "B1ad3" Gorodenskiy

Sestava UNiTED

{#Ruská federace} Dmitrij "hooch" Bogdanov
{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Kazachstán} Dauren "AdreN" Kystaubayev
{#Ukrajina} Andrew "B1ad3" Gorodenskiy

Zdroj: HLTV.org