Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup CIS zná složení skupin

23. 4. 2010 | 21:49 Counter Strike 1.6
Dvanáct nejlepších týmu post-sovětského svazu se sjedou do centra ruské moci, aby zabojovali o tři místa, která zaručují účast na evropském Arbalet Cupu.Nedávno jsme vás informovali o změnách na rusko-ukrajinské scéně. Tým DTS.Chatrix se po odchodu hlavní opory rozpadl (čtěte DTS.Chatrix končí, UNiTED z toho těží), ovšem po tomto týmu zbyl jeden volný slot na výše zmíněnou prestižní akci.
Výchozí obrázek

Dvanáct nejlepších týmu post-sovětského svazu se sjedou do centra ruské moci, aby zabojovali o tři místa, která zaručují účast na evropském Arbalet Cupu.

Nedávno jsme vás informovali o změnách na rusko-ukrajinské scéně. Tým DTS.Chatrix se po odchodu hlavní opory rozpadl (čtěte DTS.Chatrix končí, UNiTED z toho těží), ovšem po tomto týmu zbyl jeden volný slot na výše zmíněnou prestižní akci.

POPISEK OBRAZKU
Na´Vi - Budou se takto radovat i v na konci
tohoto turnaje?

Proto se ve včerejších večerních hodinách uskutečnil zápas mezi týmy KerchNET a csc.Arena v BO3 formátu. Vítěz si měl vydobít šanci zahrát si s nejlepšími týmy Východní Evropy. Většina hráčů a fanoušků favorizovala především tým KerchNET, kteří se jim odměnili vítězstvím na první mapě 16-8. Na mapě de_nuke ovšem hráči csc.Arena prokázali větší důraz a vítězstvím 16-14 si vynutili třetí a poslední část zápasu. Mezi "vlaky" to ale lépe střílelo prvně jmenovanému týmu a vítězstvím 2-1 na mapy si zajistili účast mezi nejlepšími.

Ruská herna Rush 3D Gaming Center se v neděli zaplní nejlepšími týmy z Ruska, Ukrajiny, Kazachstánu a dalších post-sovětských zemí. Tyto týmy byly dnes ve večerních hodinách rozděleny do dvou skupin po šesti, přičemž první tým ze skupiny postupuje rovnou do semi-finále turnaje, zatímco týmy na druhých a třetích místech si to rozdají ve formátu BO1 o postup do další fáze tohoto na ceny bohatého turnaje.

Skupina ASkupina B
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Ruská federace} forZe
{#Ruská federace} UNiTED{#Ukrajina} People in Game
{#Ruská federace} EGIPTYANE{#Ukrajina} Spray'n'Pray
{#Ukrajina} KerchNET{#Ruská federace} EYESports
{#Kazachstán} A-Team Storm
{#Ruská federace} TBA{#Bělorusko} Ultimo

Prizemoney

1. místo 5.000$ + Místo na Arbalet Cup Europe
2. místo 3.000$ + Místo na Arbalet Cup Europe
3. místo 2.000$ + Místo na Arbalet Cup Europe

Dle předpokladů jsou největšími favority hráči Natus Vincere, kteří po vítězství v Intel Extreme Masters 4 a dominanci na Arbalet Cup Best of Four si jdou pro třetí zářez v této sezoně. Vyrukovat ovšem mohou i největší soupeři tohoto týmu, rusko-ukrajinsko-kazachští UNiTED, kteří nedávno prošli změnou. Největší pozor si ovšem musí tyto dva celky dát na třetího vzadu, celek forZe. Pokud bude Mihail "Dosia" Stolyarov pálit jako na Arbalet Cup February, máme se na co těšit. A co vy? Komu budete fandit?

Zdroj: MYM