Přejít k hlavnímu obsahu

StarCraft II 1on1 RoG Cup #3

25. 4. 2010 | 22:58 StarCraft 2
Dnes večer proběhl již třetí turnaj s nálepkou Republic of Gamers, kde se několik desítek hráčů z Česka a Slovenska utkalo nejen o body do žebříčku, z něhož osm nejlepších postoupí do finálového klání, ale i o jednorázovou peněžitou cenu pro vítěze.Díky systému jednoduchého pavouka na dvě vítězné hry bylo za několik hodin dohráno a přestože na startu chybělo několik tuzemských hráčů, kteří si v probíhajícím betatestu udělali zatím velmi dobré jméno, byli jsme svědky napínavých zápasů a občas i překvapivých výsledků.
Výchozí obrázek

Dnes večer proběhl již třetí turnaj s nálepkou Republic of Gamers, kde se několik desítek hráčů z Česka a Slovenska utkalo nejen o body do žebříčku, z něhož osm nejlepších postoupí do finálového klání, ale i o jednorázovou peněžitou cenu pro vítěze.

Díky systému jednoduchého pavouka na dvě vítězné hry bylo za několik hodin dohráno a přestože na startu chybělo několik tuzemských hráčů, kteří si v probíhajícím betatestu udělali zatím velmi dobré jméno, byli jsme svědky napínavých zápasů a občas i překvapivých výsledků.

  1. Terran {#Česká Republika} RotS.Streetwalker - 100 Kč
  2. Zerg {#Česká Republika} eSuba.DeViL
  3. Terran {#Česká Republika} eSuba.PredY
  4. Protoss {#Česká Republika} eE-MagnuM

Z vítězství se po finálovém souboji s DeViLem radoval Streetwalker, reprezentující klan Riders on the Storm. Bronz si již potřetí v řadě odnesl PredY, který přehrál v rozhodujícím zápase MagnuMa. Vítěze turnaje jsem rychle vyzpovídal.

Streete, gratuluji k výhře. Jak se ti dnes hrálo, kdo byl nejtěžší soupeř a mohl bys nám popsat, jak probíhalo finále?

Díky. Jak je vidět tak se mi hrálo se mi dobře. :-) Nejtěžší soupeř byl PredY. První hra finále pro mě byla nejistá až do finální bitvy, kde jsem to dobře zamicroval a porazil hlavní DeviLovu sílu. Ve druhé hře jsem udělal chybu, že jsem neproscanoval, co DeviL dělá, takže jsem měl ze začátku hry trochu trable s banelingy, ale pak už byla hra více méně v mé režii.