Přejít k hlavnímu obsahu

VIDEO: Weekly Top10 #1

29. 4. 2010 | 20:07 StarCraft 2
Stejně jak je tomu zvykem u jiných her, i StarCraft II má ode dneška pravidelnou (jak moc se ukáže až časem) týdenní hitparádu nejlepších her, konkrétně deseti nejpovedenějších dle mínění redaktorů čínského serveru sc2.178.com (United Earth Network) zaměřeného na druhý díl této vesmírné strategie v reálném čase.Mezi desítkou vybraných zápasů najdeme jednak známé evropské hráče, jako nizozemského reprezentanta Nazgula, britského borce DeMusliMa nebo německého randoma TheLittleOne, tak spoustu Američanů včetně progamera Idry, ale i třeba asijského hráče Sena či méně známá jména.
Výchozí obrázek

Stejně jak je tomu zvykem u jiných her, i StarCraft II má ode dneška pravidelnou (jak moc se ukáže až časem) týdenní hitparádu nejlepších her, konkrétně deseti nejpovedenějších dle mínění redaktorů čínského serveru sc2.178.com (United Earth Network) zaměřeného na druhý díl této vesmírné strategie v reálném čase.

Mezi desítkou vybraných zápasů najdeme jednak známé evropské hráče, jako nizozemského reprezentanta Nazgula, britského borce DeMusliMa nebo německého randoma TheLittleOne, tak spoustu Američanů včetně progamera Idry, ale i třeba asijského hráče Sena či méně známá jména.

Kromě osmiminutového sestřihu toho nejzajímavějšího je vám k dispozici i replaypack, v případě, že se budete chtít podívat na celý souboj a případně vylepšit svůj herní projev.

Weekly TOP10 Scene in StarCraft 2 #1

10.Protoss {#Nizozemsko} NazgulvsZpuX {#Švédsko} Zerg
9.Terran {#Spojené státy americké} HincramvsSlush {#Spojené státy americké} Zerg
8.Terran {#Velká británie} DeMusliM
vsHasuObs {#Německo} Protoss
7.Terran {#Velká británie} DeMusliMvsDaBoO {#Nizozemsko} Zerg
6.
Protoss {#Spojené státy americké} DrunkBobby
vsIdrA {#Spojené státy americké} Zerg
5.Protoss {#Spojené státy americké} KiWiKaKivsSheth (Chosen) {#Spojené státy americké} Zerg
4.Terran {#Německo} TheLittleOne
vsKolll {#Německo} Zerg
3.Zerg {#Německo} TheLittleOnevsKolll {#Německo} Zerg
2.Zerg {#Tchaj-wan} Sen
vsAnyTime {#World} Terran
1.Protoss {#Německo} TheLittleOnevsBRAT_OK {#Ruská federace} Terran

Pomyslným vítězem se stal německý reprezentant TheLittleOne, který se v každé ze tří vybraných her představil za jinou rasu. Především poslední, resp. první hra proti BRATovi, v níž dokázal nádherně využít mothership, stojí za zhlédnutí, ale i další dvě proti svému krajanovi Kolllovi z Razer SC2 Domination názorně ukazují, proč je TLO jedním z nejlepších hráčů současné scény.

replay pack všech zápasů (2,9 MB)