Přejít k hlavnímu obsahu

Začínáme s RankCupy pro 1.6 a Source

Přesně, jak vidíte v nadpisu - Začínáme s RankCupy. Za malou chvíli bude vydán historicky první rank cup v Counter Strike 1.6 i Counter-Strike: Source.O co jde?Naprosto jakýkoliv tým z dané clanbase se bude moci registrovat do tzv. rank cupu. Jde o turnaje, které mají podpořit a pomoci nasbírat body do clanbase. Ve zkratce to znamená, že už samotnou účastí v turnaji můžete nasbírat cenné body do tabulek našich clanbase.Pro koho je určen?
Výchozí obrázek

Přesně, jak vidíte v nadpisu - Začínáme s RankCupy. Za malou chvíli bude vydán historicky první rank cup v Counter Strike 1.6 i Counter-Strike: Source.

O co jde?

Naprosto jakýkoliv tým z dané clanbase se bude moci registrovat do tzv. rank cupu. Jde o turnaje, které mají podpořit a pomoci nasbírat body do clanbase. Ve zkratce to znamená, že už samotnou účastí v turnaji můžete nasbírat cenné body do tabulek našich clanbase.

Pro koho je určen?

RankCupy budou určeny pro všechny hráče hrající Clanbase. Ladder samozřejmě nepodporujeme. Průběžně se budeme snažit zapojovat do těchto turnajů všechny typy Clanbase. Účastnit se můžou vždy hráči, či týmy, pro jejichž ligu bude RankCup vypsán. Samozřejmě musíte tuto ligu aktivně hrát.

Jak to bude s body?

V těchto turnajích nepřijde žádný tým zkrátka. Body si rozdělí naprosto všechny týmy.

5 body - účast v turnaji
5 bodů - každá výhra v turnaji
5 bodů - 3.místo 
7 bodů - 2.místo 
10.bodů - 1.místo

Příklad: Kolik si odnese vítězný tým bodů v případě, že bude 16 registrovaných týmů?

4 vítězství + účast + vítězství v turnaji = 4 x 5 + 5 + 10 = 35

Kdy se mi připočtou body?

Po ukončení turnaje se body připočtou nejpozději do 24 hodin. Tato tzv. ochranná doba, bude doba, při které můžou být dořešeny nějaké problémy související s turnajem - cheating atd.

Přejeme všem účastníkům štastnou ruku a hodně štestí v bojování o tak cenné body.

Štítky: Rank turnaje