Přejít k hlavnímu obsahu

Nový tým u USSR

21. 5. 2010 | 20:32 Counter Strike 1.6
Ruský tým USSR se může pyšnit novým týmem ve svých řadách. Díky finanční krizi, která postihla tým Begrip, získala z tohoto týmu counter strike 1.6 sekci.Už dlouho jsme neviděli tým, který by reprezentoval rusko-švédskou organizaci Begrip. Kromě stejných jmen, které se točí ve švédské sekci, byl pýchou také ruský tým, který dosahoval stabilně předních příček na ruských turnajích. Bohužel i tentokrát promluvili finance a ruská sekce Begrip si musela zabalit své kufry a odejít z týmu.
Výchozí obrázek

Ruský tým USSR se může pyšnit novým týmem ve svých řadách. Díky finanční krizi, která postihla tým Begrip, získala z tohoto týmu counter strike 1.6 sekci.

Už dlouho jsme neviděli tým, který by reprezentoval rusko-švédskou organizaci Begrip. Kromě stejných jmen, které se točí ve švédské sekci, byl pýchou také ruský tým, který dosahoval stabilně předních příček na ruských turnajích. Bohužel i tentokrát promluvili finance a ruská sekce Begrip si musela zabalit své kufry a odejít z týmu.

Navíc jejich poslední výstup na únorovém Arbalet Cupů-u tomu nijak nepomohl, tým zde předvedl opravdu špatný výkon.

Hráči ovšem nehodili flinty do žita a řádně trénovali a doufali, že si je někdo z tamní scény vybere a začne je podporovat. To se jim zadařilo a po čase se ozvali manažeři týmu USSR, kteří už delší dobu koukali po pořádné sestavě. Kapitán sekce, Artem "Fierce" Ivanov portálu HLTV.org prozradil, že všichni členové jsou pyšní na to, že se stávají členy organizace USSR a budou se snažit vytrvat a být ještě lepší.

Sestava USSR Gaming

{#Ruská federace} Pavel "Aerodynamic" Surmach
{#Ruská federace} Anton "mash" Petrov
{#Ruská federace} Artem "Fierce" Ivanov
{#Ruská federace} Alexey "HONDROZ" Zubkov
{#Ruská federace} Alan "Fly" Temirov

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Rusko, USSR, Begrip