Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o největšího fanouška desek GIGABYTE

26. 5. 2010 | 20:56 Všechny hry
Tisková zpráva - Taipei, Taiwan, 17. května 2010 – GIGABYTE TECHNOLOGY CO,. Ltd, přední výrobce základních desek, grafických karet a výpočetních počítačových komponent s potěšením vyhlašuje na síti Facebook soutěž o největšího fanouška základních desek GIGABYTE, aby tak ocenil všechny příznivce základních desek GIGABYTE na celém světě.Po dobu 10 týdnů ceny v podobě věnované základní desky USB 3.0
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Taipei, Taiwan, 17. května 2010 – GIGABYTE TECHNOLOGY CO,. Ltd, přední výrobce základních desek, grafických karet a výpočetních počítačových komponent s potěšením vyhlašuje na síti Facebook soutěž o největšího fanouška základních desek GIGABYTE, aby tak ocenil všechny příznivce základních desek GIGABYTE na celém světě.

Po dobu 10 týdnů ceny v podobě věnované základní desky USB 3.0

Společnost GIGABYTE bude rozdávat 1 základní desku každý týden od 17. května do 31. července. Všechno, co musíte udělat, je navštívit technický koutek základních desek GIGABYTE na síti Facebook www.facebook.com/GIGABYTEmotherboards, odpovědět na otázku týdne v diskuzní sekci, a poté budete automaticky zařazeni do týdenní hry o základní desku (vítězové budou každý týden náhodně vybráni z těch, kteří správně odpověděli na otázku týdne). Celkem rozdáváme 10 základních desek, proto se určitě zúčastněte každý týden a pozvěte také své přátele a rodinu do technického koutku základních desek GIGABYTE "To se mi líbí".

Seznam 10 základních desek, které budou rozdány

1 GA-890GPA-UD3H
1 GA-890FXA-UD5
2 GA-P55A-UD7
2 GA-H55N-USB3
1 GA-X58A-UD3R
1 GA-X58A-UD5
1 GA-X58A-UD7
1 GA-X58A-UD9

Vyhrajte zájezd do Taipei
To ale není všechno. Hledáme také největšího fanouška základních desek GIGABYTE na síti facebook. Od 17. května do 31. července nám následujícím způsobem ukažte, že jste náš největší fanoušek:

•Vložte komentář na naši úvodní stranu.
•Odpovězte na otázky týdne.
•Vložte fotku nebo video (můžete to být vy, vy a váš systém atd.).

Cokoliv dalšího, díky čemu si myslíte, že vás naše porota GIGABYTE označí za největšího fanouška základních desek GIGABYTE.

Buďte kreativní a bavte se. Čím více nám ukážete, tím větší máte šanci!

V srpnu společnost GIGABYTE vyhlásí na síti facebook, kdo se podle našeho názoru projevil jako náš největší fanoušek (vybraný kolektivem společnosti GIGABYTE). Vítěz obdrží zlatou vstupenku do Taipei na Taiwan na konci září, aby mohl tento rok sledovat akci GO OC (Otevřený šampionát v přetaktování GIGABYTE). Dárkový balíček bude obsahovat letenku do Taipei, 4denní ubytování se 3 noclehy, stravováním, vstupenku na akci a prohlídku města společně s účastníky.

Chcete-li se dozvědět více o soutěži a účasti, navštivte prosím technický koutek základních desek GIGABYTE na síti facebook: www.facebook.com/GIGABYTEmotherboards.

Stránka soutěže:

http://www.facebook.com/topic.php?topic=16232&uid=209090107119#!/event.php?eid=122646264430633&ref=mf

Týdenní diskuzní sekce:

http://www.facebook.com/GIGABYTEmotherboards?v=app_2373072738#!/board.php?uid=209090107119

O společnosti GIGABYTE Upgrade Your Life

Společnost GIGABYTE se sídlem v Taipeji, Taiwan, je známá jako přední značka v oblasti IT průmyslu. Má zaměstnance a prodejní kanály téměř ve všech zemích světa. Byla založena roku 1986 jako výzkumný a vývojový tým a během několika let se převzala vedoucí pozici na trhu se základními deskami. Přes základní desky a grafické karty rozšířila společnost GIGABYTE své portfólio také o notebooky, osobní počítače, produkty digitální domácnosti, servery, komunikační produkty, mobilní zařízení a malé počítače, tak aby vyhověla každému aspektu života lidí, včetně práce. Každý den GIGABYTE pomáhá “Upgrade Your Life” svými inovačními návrhy, dokonalou kvalitou a službami. Pro více informací navštivte www.gigabyte.com.tw

Štítky: GIGABYTE