Přejít k hlavnímu obsahu

Intel LanCraft Summer 2010 klepe na dveře

24. 6. 2010 | 13:55 Všechny hry
Letní LanCraft pomalu a jistě dostává finálních podob a nám nezbývá nic jiného, než sepsat souhrn informací, které vás jistě zajímají.Registrace stále otevřenyO LanCraft summer 2k10
Výchozí obrázek

Letní LanCraft pomalu a jistě dostává finálních podob a nám nezbývá nic jiného, než sepsat souhrn informací, které vás jistě zajímají.

Registrace stále otevřeny

O LanCraft summer 2k10

Datum: 2.7. - 5.7.2010
Místo: Staré Město u Uh. Hradiště
Vstupné: 400Kč (hráč) / 100Kč (divák)

Jestli ještě nadále váháte, zda na turnaj dorazit, nebo ne, měli by jste se co nejdříve se rozhodnout. Registrace jsou sice ještě otevřené, ale čas tlačí nejen vás, ale i organizátory turnaje. Prozatím se registrovalo 124 hráčů a 10 diváků, přičemž kdyby se někdo odhodlal, místo pro něj najdeme vždycky. Týmy si už mohou rezervovat svá místa, proto neotálejte a vyberte si to nejlepší místo pro vás a váš tým.


Naplníme celý KD?

Do kterých her se vlastně můžete přihlásit? Stále jsou otevřeny registrace do Counter Strike 1.6 turnaje 5v5, Call of Duty 4, TrackMania Nations, StarCraft:Brood War, WarCraft III:The Frozen Throne, ale i do známější DotA-y. Nově jsou pak otevřené registrace pro hru FIFA10,  od které si slibujeme nárůst počtu hráčů a jeden z nejprestižněji obsazených turnajů v tomto roce.

Finanční dotace pro hry 1v1 jsou pak následující,

  • 10 hráčů: 2.500,- Kč
  • 20 hráčů: 5.000,- Kč
  • 30 hráčů: 7.500,- Kč

Na LanCraftu se můžete přihlásit do vícero turnajů, ovšem pouze v jednom vám půjde o ceny. Svůj hlavní turnaj si zvolíte ve svém profilu na stránkách LanCraftu.

Turnaj v Counter Strike 1.6

Nejvíc sledovaný turnaj bude zajisté ten ve hře Counter Strike 1.6. Domácí jednička eSuba si na LanCraft přijede zahrát možná už v nové sestavě, neboť kdo z vás nezaregistroval, eSubu opustil po třech letech Jindřich "jRi" Hochman. I tak turnaj určitě nabídne skvělou podívanou, vedle české jedničky se na turnaj chystají i dva polské celky, první 1stCav a druzí US, kteří okusili atmosféru LanCraftu již na krnovské zastávce.

Zábava nejen za počítačem

Jistě jste zvyklí, že když už jedete někam na LAN, čeká na vás víkend plný her, kamarádů a "nealkoholického" pití. Letní LanCraft ale bude jiný, jak slibují jeho organizátoři. Čtyři dny za počítačem to je dost i pro náročného hráče, a tak se Lukáš "Jump" Vobecký postaral o to, že si všichni společně nejen ugrilujeme nějaké to masíčko, ale zahrajeme si i oblíbenou LaserGame nebo procvičíme, jak nám to jde s volejbalovým míčem. Jako obvykle si budete moct vyzkoušet, jak se tancuje na taneční podložce, nebo si vyzkoušet jak jste zruční s ovladači Wii.

A že radši sedíte za počítačem nebo na baru? Nevadí, bar pro vás bude otevřený neustále a v miniturnajích, které budou dělat doprovod těm hlavním turnajům, si budete moct zahrát o kupóny na pivo zdarma.

PLAYzoneTV opět v akci

Na místo konání se chystá i vámi čim dál tím více oblíbená PLAYzoneTV. Prozatím nemůžu říct, jaký program se chystá, ale můžeme prozradit, že celým víkendem vás bude provázet krásná moderátorka QuakeLive pořadu, Barbora "Baru" Forstová.


Hezčí polovička z dua Baru-Hawr1x vás bude provázet celým LanCraftem.

Určitě se ale můžete těšit na přímé vstupy a rozhovory. Zároveň vás čeká rozlosování skupin pro všechny hry, zákulisní informace a nejnovější drby.

Kontakty na adminy

Kdo z vás má tedy ještě zájem registrovat se do nějakého turnaje, zde vypisujeme seznam adminů, kteří se budou starat o dané hry na turnaji.

Counter Strike 1.6 - milda
TrackMania Nations - hakki_sr
FIFA10 - Scrolls
DotA - Meerty
Call of Duty - Hubajs
StarCraft - Jump

Co je to LanCraft?

LanCraft je největší česká BYOC LAN párty, která se koná již sedmý rok v řadě. Turnaje, které jsou samozřejmostí, mají velkou publicitu a prestiž, proto se vždy na místě konání mluví například i polským jazykem. Jeho zakladatelem, který nadále nad turnaji drží pevnou ruku je legendární Lukáš "Jump" Vobecký, který dřível hrával StarCraft a nyní je kapitánem české reprezentace ve hře StarCraft II.

Co je to BYOC?

Bring-Your-Own-Computer, nebo-li BYOC, je v překladu "Dones si-svůj-počítač". Turnaje pořádané formou BYOC se těší ve světě velké oblibě a i u nás mají tyto soutěže svou tradici. Hráči, kteří chtějí dojet na LanCraft si musí sebou přivézt vlastní počítač, čímž jim odpadá nehorázné nastavování defaultních PC. Zároveň se mohou podělit o svou sbírku filmů, fotek či jiných šiřitelných věcí.