Přejít k hlavnímu obsahu

hakkiJunior poražen na OMS?

27. 6. 2010 | 10:40 hakkiJunior poražen na OMS?
V sobotu 26. června se v Sučanoch uskutečnilo Otevřené Mistrovství Slovenska 2010 ve hrách Counter Strike 1.6 a TrackMania Nations Forever. Na turnaji nechyběli hráči jako hakkiJunior, Jakub19 nebo třeba shark, přičemž konečné pořadí je velmi překvapivé.DPP. Hráči shark, prcek a Marty se na soupisce hráčů objevili s tajemným "klan-tagem" DPP. Oficiálně již několik týdnů jezdí za multiklan insenia. Zdroj: TrackMania.sk
Výchozí obrázek

V sobotu 26. června se v Sučanoch uskutečnilo Otevřené Mistrovství Slovenska 2010 ve hrách Counter Strike 1.6 a TrackMania Nations Forever. Na turnaji nechyběli hráči jako hakkiJunior, Jakub19 nebo třeba shark, přičemž konečné pořadí je velmi překvapivé.

DPP
DPP. Hráči shark, prcek a Marty se na soupisce hráčů objevili s tajemným "klan-tagem" DPP. Oficiálně již několik týdnů jezdí za multiklan insenia. Zdroj: TrackMania.sk

Na Otevřeném Mistrovství Slovenska 2010 chybělo několik hráčů české špičky jako Sandro, yazoo nebo členové multiklanu eSuba. O to víc jsme zde viděli nadějné slovenské hráče, pro které účast na takové soutěži byla jistě významnou zkušeností. 

Od začátku turnaje byli jasné favorité soutěže. V Time Attack rozřazené dominoval hakkiJr a Jakub19. Trošku překvapením v nejlepší 4 byl JoDo, jenž se umístil těsně za třetího Tadease.

Ve finále WB se rozhodovalo o 2 postupujících do grand finále. Šťastlivci se stal hakkiJr a Jakub19, přičemž shark a Tadeas spadli do Consolation. Zde si ale místo v grandfinále proti prckovi a JoDovi vybojovali a postoupili do nejlepší čtyřky.

Od začátku finále bylo jasné, že o "zlato" se popere hakkiJr a Jakub19 a o třetí místo si to rozdají shark a Tadeas. Zápas se dostal do stavu, kdy na prvních dvou příčkách byli hakki a Jakub finalisté a rozhodovalo tak jediné kolo. Jejich celodenní přetahování stejný čas v cíli jenom podrthl a server nemilosrdně vybral vítěze lanky - Jakuba19. Pro hakkihoJr to je po dlouhé době prohra a důkaz, že nemusí být pořád první. I tak se stává Mistrem Slovenska, protože je první ze slovenských hráčů. Uvidíme jestli se mu povede dostat se již za pár měsíců na Grandfinále WCG v Los Angeles.

1. místo - Jakub19

50 Euro
Základná doska GA-X58A-UD5 od Gigabyte
PC kurz (100 Euro)
Sluchátka Behringer HPS5000 od mrprint
Server - 30 slotov na 1 mesiac + Ventrilo 100 slotov na 3 mesiace
Medaila + Diplom od grav3.sk

2. místo - hakkiJunior

30 Euro
Základná doska GA-H55M-UD2H od Gigabyte
MICROSOFT Natural Wireless Laser Mouse 6000 USB od mrprint
PC kurz (50 Euro) od fofos.sk o.z.
Ventrilo 100 slotov na 3 mesiace od crew.sk
Medaila + Diplom od grav3.sk

3. místo - Tadeas

20 Euro
Mikina, tričko a podložka pod myš GIGABYTE
PC kurz (25 Euro) od fofos.sk o.z.
Ventrilo 100 slotov na 3 mesiace od crew.sk
Medaila + Diplom od grav3.sk

Fotogalerii a podrobný průběh akce naleznete na webu TrackMania.sk.