Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Zítřejším kolem končí základní skupiny

28. 6. 2010 | 22:25 Counter Strike: Source
V úterý jsou na programu poslední zápasy skupinové fáze European Nations Championship. Zatímco ve skupině A je už dobojováno, ve skupině B se očekává tvrdá bitva o poslední postupovou pozici.
Výchozí obrázek

V úterý jsou na programu poslední zápasy skupinové fáze European Nations Championship. Zatímco ve skupině A je už dobojováno, ve skupině B se očekává tvrdá bitva o poslední postupovou pozici.

Slovensko ENC
SLOVENSKO. Slováci bojovali v Berlíně
o postup, bohužel prohráli 1-2. Foto: esl.eu

Oázou klidu se zdá být skupina A, ve které je již rozhodnuto o všech třech postupujících. Přímý postup na offline finále si zajistila Francie, do online předkola postupují vedle Britů také Češi. Ve skupině B je už také jasno o vítězi skupiny. Tuto pozici si zajistili víkendovým vítězstvím nad Slováky domácí reprezentanti Německa.

Na druhém místě jsou poté seveřané z Dánska, které už nemůže z jejich místa sesadit ani případná porážka proti Slovensku. O poslední místo v předkole se v přímém souboji na serveru poperou Belgičané a Italové. Postupová matematika je krutá a jednoduchá zároveň, vítěz jde dál, poraženému zbudou oči pro pláč.

První mapou všech zítřejších střetnutí bude de_train, další mapy si určují týmy, které na trainu prohrají. Hraje se již na novém „csku“, takže se dá očekávat mnoho překvapení.

ENC 2010

Základní skupiny - poslední kolo

{#Francie} Francie
2vs.0Polsko {#Polsko} 29.06.10 21:00
Detaily & Sázky
{#Dánsko} Dánsko2vs.0Slovensko {#Slovenská Republika} 29.06.10 21:00Detaily & Sázky
{#Německo} Německo0vs.0Španělsko {#Španělsko} odloženoDetaily & Sázky
{#Belgie} Belgie
2
vs.1Itálie {#Itálie} 29.06.10 21:00Detaily & Sázky

Zápasy by měly začít shodně od 21:00, v současné době je sice podán protest v zápase Slovenska a Dánska, ale podle informací od .PhP se zápas uskuteční.

Postupující na závěrečný turnaj

{#Německo} Německo
{#Francie} Francie

Dvojice pro předkolo play-off

{#Česká Republika} Česko vs. Dánsko {#Dánsko}
{#Velká británie} Velká Británie vs. Belgie {#Belgie}

Zdroj: esl.eu