Přejít k hlavnímu obsahu

Intel LanCraft Summer 2010 se plní

30. 6. 2010 | 15:48 Counter Strike 1.6
Přinášíme vám další nášup novinek ohledně páteční akce Intel LanCraft Summer 2010! Už se nám pomalu a jistě plní jak týmy ve hře counter strike 1.6, tak i hráči fotbalového simulátoru FIFA10.
Výchozí obrázek

Přinášíme vám další nášup novinek ohledně páteční akce Intel LanCraft Summer 2010! Už se nám pomalu a jistě plní jak týmy ve hře counter strike 1.6, tak i hráči fotbalového simulátoru FIFA10.

Dvanáctka je hezčí

Jak určitá část z vás předpovídala, i tentokrát se týmy s registrací otálely až do samotného konce. Během posledních pár dnů se do turnaje přihlásilo hned pět celků, o kterých jsme ani netušili, že mají zájem přijet. Vedle stále známějších eXtatus, se na turnaj registrovali i RisenTalent, nebo celek INSOMNIA, který se sestává z hráčů AA.SixSeries a jejich dřívějších spoluhráčů.


eXtatus skončili druzí na MSR 2010, jak se jim povede na LanCraftu? Zleva Petr.D, berry, hekor & LaN
(foto: MSR)

"Čím více týmů na turnaj přijede, tim lépe", hlásí organizátoři Intel LanCraft Summer 2010. Prozatím se počet týmů ustálil na dvanácti, ovšem nejradši by jsme na turnaji viděli rovnou šestnáctku plnohodnotných týmů. Turnaj nabízí různá lákadla, od nejlepšího celku české scény eSuby počínaje, přes polské celky 1stCav a návratem ke hraní Martina "zigurat" Slance konče.

Registrované týmy

  • *
  • Team Forever Players
  • eSuba
  • eSuba.ladies
  • Few Gamers
  • GunRunners
  • 1stCav
  • RisenTalent
  • INSOMNIA
  • FRIENDS
  • eXtatus.OMNIQUE
  • Confis MPclick.cz

Trávník se zelená

Po vyhlášení zprávy, že se na Intel LanCraft Summer 2010 bude pořádat i turnaj ve FIFA10, se nám přihlásilo nečekané množství zájemců. Vedle českých borců jako jsou Lunnit, Nervak nebo CekY, se na turnaj přihlásil i polský reprezentant celku US, Piotr "Pio_" Zajkowski, který na loňském světovém World Cyber Games bral bronz!


Piotr v Číně před výsledkovou tabulí (foto: wcg.pl)

Nadále čekáme, jestli se někteří přední čeští a slovenští hráči přihlásí a zlepší tak reputaci a turnajovou kvalitu.

Půjčte si PC

Nadále připomínáme, že je stále možnost si PC na celou dobu akce zapůjčit. Za krásných 300,- si můžete na čtyři dny pučit počítač, který do Uherského Hradiště bude dovezen z brněnské herny PGCC Velký Špalíček. Pokud máte zájem, pište samotnému Jumpovi na mail lukas[tecka]vobecky[zavinac]lancraft[tecka]cz.

Je libo tričko?

Jeden z partnerů, celek eSuba, bude mít na Intel LanCraft Summer 2010 svůj stánek, kde si budete moct koupit tričko ze známeho obchodu eSubaWear. Neváhejte tedy a prohlédněte si galerii na stránkách LanCraftu a dovezte si nějaký ten "cash" navíc.

Co je to LanCraft?

LanCraft je největší česká BYOC LAN párty, která se koná již sedmý rok v řadě. Turnaje, které jsou samozřejmostí, mají velkou publicitu a prestiž, proto se vždy na místě konání mluví například i polským jazykem. Jeho zakladatelem, který nadále nad turnaji drží pevnou ruku je legendární Lukáš "Jump" Vobecký, který dřível hrával StarCraft a nyní je kapitánem české reprezentace ve hře StarCraft II.

Co je to BYOC?

Bring-Your-Own-Computer, nebo-li BYOC, je v překladu "Dones si-svůj-počítač". Turnaje pořádané formou BYOC se těší ve světě velké oblibě a i u nás mají tyto soutěže svou tradici. Hráči, kteří chtějí dojet na LanCraft si musí sebou přivézt vlastní počítač, čímž jim odpadá nehorázné nastavování defaultních PC. Zároveň se mohou podělit o svou sbírku filmů, fotek či jiných šiřitelných věcí.