Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC 2010: Los druhé skupinové fáze

1. 7. 2010 | 21:02 Counter Strike 1.6
Bezprostředně po skončení první skupinové fáze rozlosovali admini turnaje skupiny pro druhý hrací den.GuX z SK Gaming nervozní během zápasu s Burning (foto:hltv.org)První hrací den skončil doslova před chvílí (jeho zhodnocení si můžete přečíst zde). Pár silných týmů se sice nečekaně rozloučilo, ale i zítra by se mělo být na co dívat.
Výchozí obrázek

Bezprostředně po skončení první skupinové fáze rozlosovali admini turnaje skupiny pro druhý hrací den.


GuX z SK Gaming nervozní během zápasu s Burning (foto:hltv.org)

První hrací den skončil doslova před chvílí (jeho zhodnocení si můžete přečíst zde). Pár silných týmů se sice nečekaně rozloučilo, ale i zítra by se mělo být na co dívat.

Druhá skupinová fáze ESWC 2010

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Dánsko} mTw{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnatic
{#Francie} Fair Frag{#Německo} mousesports{#Švédsko} H2k Gaming{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Francie} Burning{#Polsko} Frag eXecutors{#Francie} Mojawi{#Německo} Alternate
{#Finsko} Playzone.fi{#Spojené státy americké} Evil Geniuses{#Brazílie} FireGamers{#Spojené státy americké} compLexity

Nejlépe z tohoto losu vyvázli Na´Vi, kteří by neměli mít s postupem ze skupiny A problém. O druhé místo se ale strhne velký boj a je těžké určit, kdo v něm uspěje. Poslední výsledky ale nasvědčují, že by se do playoff mohli podívat domácí Fair Frag

POPISEK OBRAZKU
ave z Mortal Teamwork (foto:hltv.org)

Doslova skupinou smrti je skupina B. Papírově jsou zde nejsilnější mTw následovaní mousesports, ale i Frag eXecutors či Evil Geniuses jsou ohromně silné celky s velkými zkušenostmi. Skončit tu může v podstatě každý a už nyní je jisté, že dva silné týmy odejdou velmi smutné.

Švédský duel slibuje skupina C. Postup by si zde neměli nechat ujít SK a H2k. Mojawi ani FireGamers ale v prvním dnu nepředvedli špatnou hru a borci ze země tří korunek se budou muset rozhodně snažit, aby očekávání naplnili.

Na papíře slabší se může jevit skupina D. Opak je ale pravdou. Kromě fnatic jsou zde dnes skvěle hrající WeMade FOX, kteří zvítězili ve skupině C. Alternate pak prohráli těsně 14-16 s jedním z hlavních favoritů mTw a compLexity stejným poměrem podlehli jednomu z nejlepších týmů letošního roku Na´Vi.

Skupiny druhého hracího dne začínají již zítra v 10:30.

Štítky: ESWC 2010